Gél lakk otthonra: megéri beruházni rá? Használja valaki?
A kellékesben természetesen azt mondják, hogy megéri, nagyon egyszerű megtanulni a használatát. :)
Nem is olyan drága egy kezdőkészlet, és később a végtelenségig lehet bővíteni a színeket, csillámporokat, meg minden bigyót, amit díszítésre lehet használni.
Eddig műkörmöm volt, de most (elsősorban anyagi okokból) leszedettem. A körmöm még mindig vékony, és nem szeretném újra tönkrevágni.
A gél lakk mennyire károsít? Tényleg le lehet oldani otthon, egyszerűen?
Ha megunom, vagy pihentetni akarom a körmöm, akkor olyan lesz a leoldása után, mint régen?
Tudom, hogy kicsit fel kell bolyhozni a körmöt, de nem szabad bőrig ledörgölni, meg hasonlók.
Röviden: gyakorló felhasználók tapasztalataira lennék kíváncsi. Elég drága mulatság ahhoz, hogy két használat után a kukában landoljon. :(
Nekem van, eltartott egy darabig amíg megtanultam, de most már szépen megy, barátoknak és családnak is én csinálom a körmét...:)
Nem egy olcsó mulatság, nekem Crystal Nails lakkjaim vannak, de nagyon tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!