Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Festett szőke haj hamvasítása....

Festett szőke haj hamvasítása. Ötletek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap fogtam magam és két doboz szőke festékkel befestettem a közepesen barna hajamat. Az eredmény nem lett túl szép,szőke lett viszont kicsit halvány vöröses/sárgás beütésű. Arra gondoltam,hogy majd a következő fesésnél jobb lesz,viszont ma olvastam először a hamvasításról. Holnapután megvenném a hamvasító folyadékot/sampont ti mit ajánlanátok?Mennyire gyorsan látható az eredmény? A hajam alapvetően göndör sűrű vállig érő. Szoktam rá ricinus+olívaolajas hajpakolást használni. Az jó ötlet,hogy a pakolás után először sima samponnal,majd hamvasítóval mosom le? Mert félek,hogy még jobban kiszárad tőle az amúgy is száraz hajam. Bocsánat a sok kérdésért,előre is köszönöm a válaszokat.

2013. márc. 31. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

A ricinust hagyd el, az is vörösíti a hajat, mellesleg semmire nem jó, szóval felesleges is, bőven elég az oliva magában vagy kókuszolajjal.

Azt nem tudom pontosan milyen sötét lett a hajad, de ha túl vöröses/sárgás akkor a hamvasító kevés lesz, az is lehet hogy totál szürke lesz tőle a hajad... samponja válogatja. Festeni kéne újra inkább. De mostmár megfelelő hamvas színnel, amitől nem lesz vörös.

2013. márc. 31. 21:21
 2/4 A kérdező kommentje:
A Schauma Silver Reflex Hamvas Csillogás Samponra gondoltam első körben. A hajam csak halványan lett sárga,d einkább aranyszőkének mondanám ezt a színt,de ahogy ráesik a fény,vöröses is egy kicsit.Ennél pontosabban nem tudom meghatározni sajnos.Mindenesetre köszi a válaszod.
2013. márc. 31. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:
a hamvasító folyadékot minden utolsó mosás után kell alkalmazni, az nem fog "beleivódni" a hajadba, a következő hajmosás után le is mosod, mivel csak a hajszálaid felszínére tapad rá. A sampont nem tudom, nekem a folyadék vált be inkább. Nem szürke lesz tőle a hajad, hanem lilás maximum ha nagyobb a koncentráció, mivel a vörösest/sárgást az kompenzálja, nem a szürke. És úgy ahogy írtad, úgy szerintem jó lesz. Amúgy fodrásszal nem akarod megcsináltatni? Viszel festéket és mondjuk nem azzal a hidrogénnel festi be a hajad, ami a dobozosban van, hanem rak bele másikat(erősebbet, hogy az alapszínedet szebben felvilágosítsa)
2013. ápr. 1. 01:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Gondoltam,majd én ügyes leszek és szépen megcsinálom magamnak.. hááát :D lehet,hogy tényleg fodrászhoz kéne fordulnom,csak gondoltam majd bátran kipróbálom előtte ezt a hamvasító cuccot mielőtt sokezer forintot otthagyok a fodrásznál :) köszi a válaszokat.
2013. ápr. 1. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!