Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől van az, hogy a füleben...

Mitől van az, hogy a füleben a lukak, ahol a fülbevaló van, "bebüdösödik"?

Figyelt kérdés

Ezüstöt vagy orvosi fémet hordok, van hogy pici karikát, van, hogy bedugósat. A karikánál jobban szellőzik, de az is képes büdös lenni. A bedugós meg kevésbé szellőzik, akkor még büdösebb. Még ha néhány naponta kiveszem megpucolni, akkor is...

Ha nem raknék bele fülbevalót, mennyi idő alatt forrna be? Teljesen már nem tűnik el soha, igaz? Az első két luk az picike korom óta ott van, egy másik 16 éve, a legutóbbi meg kb 7 éve.

2013. márc. 30. 12:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is bebüdösödik... de szerintem mindenkinek. Elég zavaró tud lenni. Most kivettem a fülbevalóimat. kb 2 hét után megnéztem a lukakat, betettem egy fülbevalót, kis fehér réteg képződött a lukban, valami zsírréteg, de a fülbevaló kiszedte. Szerintem ha időnként beraksz egy fülbevalót, nem tud benőni, talán az a kis fehér izé segít rá, hogy benőljön a luk :) Egyébként biztos kéne pár hónap, mire teljesen benő. De mindig látszódni fog a luk, nem fog eltűnni soha.
2013. márc. 30. 12:56
 2/3 anonim ***** válasza:

takarítani kell rendszeresen, mást nem tudsz csinálni, de ne csak az ékszert hanem a füledet is, alaposan tisztítsd körbe a lyukat, lehetőleg valami fertőtlenítős cuccal is. illetve ne hagyd benne az ékszert folyamatosan ha nem muszáj, főleg a bedugósat ne, nem tud alatta szellőzni rendesen és némelyik még szoros is amitől kicsit begyullad a lyuk.

azok a lyukak amik ennyire régiek nem forrnak már be teljesen soha, csak összeszűkül annyira hogy mikor bele akarod tenni az ékszert akkor fáj.

2013. márc. 30. 14:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

Akkor marad a pucolás :)

2013. márc. 30. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!