Hullámos hajam van és amikor párás kint az idő, nagyon szépen beloknisodik. Mivel tudnám ezt a hatást elérni az időtől függetlenül?
Nekem is begöndörödik ha esős v párás időben megyek ki,
de én gyakran vasalom.
Általában lakkot szoktam rá rakni és sapkát veszek fel, meg nem rakom ki a hajam kabátom kivülre, hanem benne hagyom, amikor sétálok akkor nem is látszik a hajam.
Ja időtől függetlenül, hát menj el tartós hajegyenesítésre,
úgyanúgy csinálják mint a dajert csak nem göndörítik hanem kivasalják.
Milyen jó egyes embereknek a szövegértése :D
Amúgy sajnos nem tudom,hogy mivel tudnád elérni, esetleg az jutott az eszembe,hogy hajmosás után csavard be a hajad hajcsavaróval vagy van az a szivas és reggel még picit száríts rá ha nem száradt volna meg és nagyon szép lesz:)
Vagy ha nem akarsz erre külteni (én 800forintért vettem a szivacsokat a müllerben) ,akkor az is jó módszer,hogy fogsz egy nagyobb tincset és ilyen "csigásan' feltekered az ujjaddal a fejed tetejére a tincset és egy hajcsattal odarögzíted:) és így aludj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!