Szőrös a nemi szerved környéke?
Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 20:18
3/9 anonim válasza:
igen de én nem szoktam borotválni 14.5/F
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Pont arra vagyok kíváncsi, hogy ki borotválja, nyírja, vagy csak hagyja simán natúrban.
Az enyém most szőrös natúros változat. Szerintetek hagyjam, vagy szőrtelenítsek? :)
2013. márc. 30. 19:29
5/9 anonim válasza:
Ezt neked kell eldöntened! Ha nem zavar minek szednéd le,ha viszont zavar akkor lelehet.
6/9 anonim válasza:
én a 3. vagyok : hagyjad ne legyél b+uzis csak a pávák a metroszexuálisok és a b+uzik borotválják, de vannak heterók akik azt hiszik magukrol ha leborotváják akkor ők menők meg minden. A szőrös 8=============3 = férfiasság ha lesz csajod úgyis hadja hogy azt csinálj amit akarsz
7/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van. Eldöntöttem, leborotválni nem fogom teljesen csupaszra. De lehet hogy ollóval megnyírom rövidre. Az milyen lenne? :)
2013. márc. 31. 18:29
8/9 anonim válasza:
igaz hogy én már leborotváltam de az olló.....hát nem is tudom miért mennyire szőrös
9/9 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? lefotózni nem fogom. :S Közepesen. Göndör szőrök vannak rajta. Inkább vékony szálú. Középen a legsűrűbb, kifelé haladva ritkul. Ha kihúzom egyenesre a szőrszálakat, olyan 3-4-5 cm hosszúak. Ezeket gondoltam levágni olyan 0,5-1 centisre.
2013. ápr. 3. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!