Karikás és puffadt a szemem. Mit tegyek?
Sziasztok!
Kb 1 éve karikás és puffadt a szemem,reggelente borzasztó.
Nincs ránc sehol az arcomon,de a szemem miatt állandóan fáradtnak és idősebbnek tűnök.Már az összes erre ajánlott krémet,pakolást kipróbáltam,nincs betegségem voltam orvosnál,vérvételen.
Egészségesen táplálkozom,rendszeresen sportolok.
Kávézom viszont,elég sokat.Lehet ez gond szerintetek?
Tegyél rá jégkockát!
Lehet a kávé, csökkentsd! Székrekedés nincs? Eszel elég rostot, korpát, zöldséget? Méregtelenítenek. tarts egy hét citruskúrát, megtisztulsz, és a karikák is halványulnak. Ha nem vagy kiegyensúlyozott, zűrös az életed(erre utalna a sok kávé), bajod van, akkor ne várd, hogy eltűnjenek a karikák! ha túl sok rajtad a teher, akkor se! ha nem a saját életedet éled, akkor se!
Mi változott egy éve?
Egy hajdan karikás szemű nő.
A boldogságtól elmúlt :)30 év után.
Itt egy citreusdiéta, mindegy, hogy fogyaszt, de megtisztít. Ha ez sem elég, egy pár hét böjtölést kéne tartanod, és olyan természetgyógyász, vagy homeopata orvos vonalon
elindulnod.
A karikás beesett szem utal emésztési, vagy üritési problémára, a puffadt szemek és arcbőr lehet gyógyszer, vagy életmód mellékhatása. Kamillás borogatás mindenképpen jót tesz a szemnek,próbálj meg éjszakára felrakni, minden egyebet az előttem válaszolók már körüljártak, itt valahol kellene meglelni a választ. Nem örökölhetted esetleg? Nem tudok mást mondani, próbálkozz magad rájönni a megoldásra.
Szerintem a kávé nem, kellene, hogy oka legyen, bár minden szervezet más és más, én koffeinfüggő vagyok, mégsem karikás soha a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!