Vazelin bőrkeményedésre?
Vettem vazelint bőrkeményedésre, mindenhol azt olvastam, hogy áztatás, reszelés, vazelin, majd rá egy zokni. A zokni csak azért kell, hogy ne kenjem össze a lepedőt, vagy más szerepe is van?
(Nem kérek kommenteket arról, hogy jó vagy rossz e a vazelin)
meg, dunsztként is funkcionál.
((((ha nem vállna be, akkor én ajánlom a Lady Stella paraffinos kéz és lábápoló krémet. Igaz én zoknival nem kombináltam, de az egyetlen dolog volt, ami segített a lábamon. Csak fodrászkellékesben kapni és 500 ml-s kiszerelésben, de nagyon jó. A manikűrösömtől kaptam én is a tippet. )))))
Esetleg nem tudod, hogy itthonra is lehetne e dunsztolni, hogy nem csúszik e benne a láb :D Igazából utálok zokniban aludni :)
Köszi a tippet :)
bekenés után kell a zokni, és érdemes esete.
De szerintem próbáld meg nélküle vagy pedig, úgy ,hogy lefekvés előtt egy órával megfürdesz, bekened, rá a zokni és mikor mész aludni akkor leveszed. Ez olyan félmegoldás.
(én is utálok zokniban aludni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!