Milyen keratin oldószert vegyek kristály keratin leszedéséhez? Házilag valamivel le lehet e oldani?
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 20:14
1/9 anonim válasza:
aceton oldja és alaposan kend be olajjal. ugyanis az olaj is oldja.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)Milyen olajjal?Az alkohol mentes is oldja?
2013. márc. 27. 21:31
3/9 anonim válasza:
hajvégápoló olaj, vagy kifésülést segitő termék is jó rá pl gliss kur. Milyen alkohol mentes?
4/9 A kérdező kommentje:
Ezek közül egyik sem oldja a kristály keratint,kipróbáltam mindet!De azért köszi:))
2013. márc. 27. 22:46
5/9 anonim válasza:
az aceton oldja, nekem is leszedte. De lehet venni oldószert is, de nekem aze ceton leszedte simán na meg a gliss kur utána a mhajamon maradt kis darabkákat.
6/9 anonim válasza:
Sziasztok!Én fodrász vagyok,a legjobb a HairClub-os keratin oldószer-(Egy fejre egy üvegcse elég,ugy hogy még marad is )-800-1000 Ft között mozog.Rákened a tincsre,kb.10 perc hatoidő után csak lehuzod a pothajat.Nem lesz ragacsolodás!Ezzel dolgozom,és szeretem.Viszont vagy egy másik,házi praktika is az az öblitőszer(Lenort használok)Egyik vendégem csak ezzel kéri leszedni,mert szinte csillogo,és erősebb lesz a haja a két felrakás között is!
7/9 Ani07 válasza:
lenor? de azt mégis hogy? ráöntöm a fejemre?:)
9/9 anonim válasza:
HairClub-os nekem nem oldja egyáltalán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!