Szolárium! Csokicső! Ha egy héten 3x elmegyek 20 percre csokicsöves szoliba, szép barna leszek ara a hétre már? És meddig tarthat ez a barnaság?
Figyelt kérdés
Ha nem sokáig, akkor írjatok tippeket, mivel lehetne gyorsan, hatékonyan lebarnulni.
3 hét múlva lesz az esküvőm, és lefújást terveztem, de egy nagy seb lett a karomon, így azt ajánlotta a bőrgyógyász,hogy azt inkább ne.
2013. márc. 27. 17:14
11/11 PRINCE Gabor válasza:
Ezt a mennyiséget a szolárium dolgozók se fogják javasolni, mivel te mondtad, hogy fehér bőrű vagy. Ha barna akarsz lenni, akkor nem egyszerre kell sokat, hanem rendszeresen kell járni. Én télen heti 2x8 percre jártam és gyönyörű grillcsirke színem volt. (Chocolate Brown szoláriumban és használj bronzosítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!