Csatos póthajam van, szerintem nem európai, hanem m anyag. Mi lesz ha befestem?
Figyelt kérdés
Átvert egy csaj, és középszőkét küldött nekem nem gesztenyebarnát, és az én hajamból már nem lehet könnyen középszőkét csinálni. Mi lesz ha befestem a póthajat? Kihullik? Lesz valami baja? A csomagoláson az volt, hogy mosható, festhető, és 180 fokig formázható is.2013. márc. 26. 06:42
1/4 anonim válasza:
Miért nem reklamálsz annál, akinél vetted a hajat? Én nem hagynám annyiban. Kötelessége kicserélni.
Ha a csomagolás azt írja a hajról, hogy festhető, akkor fesd csak be. Ha tönkremegy, akkor ne halogasd tovább és keresd meg az eladót. Amúgy nem biztos ám, hogy átvert, lehet, hogy tévedett, elnézett valamit, szóval ha megkeresed, elképzelhető, hogy készséges lesz és segít neked.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert apródon vettem, és törölte a hirdetést is meg stb. Befestem és ha tönkre megy akkor felhívom, úgy is megadta a telószámát. Köszi a választ
2013. márc. 26. 08:35
3/4 anonim válasza:
Ha akkora csaló, nem adta volna meg a számát.
4/4 anonim válasza:
Vidd el fodrászhoz mielőtt befested,és akkor nem károsítod meg feleslegesen a hajat,és el tudod adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!