Fiú vagyok, göndör hajjal, ami zavar. A vasaláson kívül mivel tudom még egyenessé varázsolni, amivel tovább megmarad?
Figyelt kérdés
Nem nyíl egyenes hajat akarok, de nem is göndört!2009. szept. 17. 21:31
1/5 anonim válasza:
Hát szerintem a hajvasalós fiúk ku*vacukik :P imádom őket. :D Hát szerintem amikor szárítod a hajadat bár ti nem nagyon használtok .:D akkor közben fésülgesd egyfolytában és egyenes lesz :D Amúgy mi bajod van a göndör hajjal?? :D Tökre jó :D Én azt is bírom :D haveroknak is göndör és annyira édik meg helyesek amikor csak ágy áll kócosan (H) szerintem vegyél egy fullcapet rakd a fejedre azt kész :D örüljél h ilyen a hajad no :D
15 L
2/5 anonim válasza:
Tartós hajegyenesítés. A hajnövésedtől függően akár három hónapig, max. csak egyszer kell átvasalnod a hajad mosás-szárítás után. Akkor van értelme, ha legalább váll közeli hosszúság. Mivel végzős fodrász tanonc vagyok ezért már volt alkalmam ilyen munkafolyamatot véghezvinni és sikeres volt, persze a hajad göndörségétől függ, de segít.A vendégemnek könnyített a mindennapjain. Anyagárban nem sok nagyon plafon áron négyezer forintból meg van. (Fodrásznál csapd hozzá a munkadíjat és gyűjts rá egy kicsit.)
3/5 anonim válasza:
van hajkiegyenesítő zselé is, az is hatásos önmagában,és hajvasalózással együtt használva
4/5 anonim válasza:
Szerintem ne vasald a hajad, mert az b*zis. Inkább nyírasd le, ne teljesen rövidre, de azért nyírasd le, mert tartós megoldás nincs.
5/5 anonim válasza:
mért akarod kivasalni? tök aranyosak a göndör hajú fiuk!!!
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!