Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szalagavatóra milyen hajat...

Szalagavatóra milyen hajat javasoltok?

Figyelt kérdés
Csak kiengedve akarom a hajamat, mert füleim kissé elállóak, és valami olyat amiből utána fonást lehet csinálni, mert népitáncolunk, ahoz meg utána bekell fonni.Menni akarok fodrászhoz vágatni most kicsit váll alá érő hajam van, esetleg lehet olyan is, ami a mindennapokban is jó haj, amit a fodrásszal megtudok csináltatni és nem kell külön a szalagavatóra csináltatni. Linket is küldjetek lécci. Ja kerek az arcom
2009. szept. 17. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Én készítenék neked egy könnyed-légies hullámos hajat, amibe a táncod előtt bele lehetne tűzni valami kevésbé sablon csicsás csatot vagy egy vékony apró köves hajráfot, amivel nem hátrafeszítjük a hajad. Esetleg egy félig feltűzött frizura is állhat jól pár leengedett hajtinccsel a füleid elrejtése végett.
2009. szept. 18. 00:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Mintha én tettem volna fel a kérdést :-)

Nekem is eláll a fülem (baromira utálom) szeretnék én is mindennap más frizurával suliba menni..Fonottan,feltűzött,egybekötött lófarokkal..ehhez képest csak kiengedve hordom :-(

Én azért szalagavatóra feltűzöm valahogy úgy,hogy ne látszódjanak a füleim..

Mondjuk nekünk nem lesz néptánc,szóval akár kiengedett hajjal is mehetnék.De valahogy egy bálra,szalagavatóra elegánsabb a feltűzött haj :-) Nem olyan snassz,mint a kiengedett.

[link]

[link]

Nem tudom,van-e frufrud..Nekem pl. oldal frufrum van,de kitudja januárig még milyen ötlettel állok elő a fodrásznak :-)

Vigyél képet a fodrászodnak,hogy most kb. ilyet szeretnél,hogy hogy szalagavatóra (ha feltűzöd esetleg) akkor hogy állna.

Na jó,leállok :-P

Neten keresgess képeket!

18/L

2009. szept. 18. 09:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket. Azért nem akarok feltűzött hajat, mert utána kikell bontani, azért meg kár pénzt kiadni akkor:S
2009. szept. 18. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!