Csajok! Ötleteket várok! Hogyan legyen a hajam az estéli buliban? Ti hogyan szoktátok megcsinálni? 16l
Eddig nem voltam bulikban, és ma este megyünk.
A hajammal nem is tudok csinálni semmi érdekeset, mindig kibontva, vagy copfban hordom,és nem tudom hogy csináljam meg estére.
Ti hogyan szoktátok? Esetleg leírnátok, vagy linkelnétek képet/leírást?
Csak simán kibontva unom már...
tupírozni sem tudok.
semmit nem tudok kezdeni a hajammal. Mikor megpróbálom nagyon sz@r lesz, és csak fel idegeskedek és abbahagyom :(
Akkor viszont inkább maradjon az eredeti. :)
Az ilyeneket jobb előbb gyakorolni és nem élesben kísérletezni, főleg, ha csak ideges leszel, amiért nem sikerül.
oké, köszi a választ:)
akkor most megyek a hagyományos uncsi frizurámmal, és majd gyakorlok...:/
Esetleg befoghatnád magas lófarokba, tekerd körbe a hajgumit a saját hajaddal és tűzd meg erősen egy-két hajtűvel. Ha van ilyesmid, befújhatod ilyen fényesítő sprayvel.
Vagy tegyél bele fémdíszes hajgumit: [link]
A későbbi gyakorláshoz itt vannak videók: http://www.youtube.com/user/LuxyHair
Kicsit későn írok, de gondolom mész majd még. :)
Én nem szoktam semmi különöst kezdeni vele. Általában kivasalom, és szét van engedve (majdnem csípőig ér már, úgyhogy ennyi nálam bőven elég :) - múltkor azzal viccelődtek páran, hogy levágják, és felteszik műhajnak :DDD), ritkábban megyek natúran (ilyen hullámos, göndör valami a hajam amúgy), vagy begöndörítem.
Esetleg felfogom jó magasra, és szorosra. Vagy olyan közepesen magasra, az irtó szép szerintem, csak ahhoz még egy kicsit hosszabb haj kéne.
köszönöm a tanácsokat, kedvesek vagytok!
Gyakorlok még, és kipróbálom az ötleteket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!