Na a történet annyi lenne,hogy a boylerünk tönkrement és csak jövőhét szerdán tudunk újat beszerezni.Addig csak hideg vizünk van.Minden nap mosok hajat és megszárítom,reggel.Balzsamot is használok.A hideg víz árt a hajnak így?
Mit lehet ellene tenni?
Tanácsokat várok!!!
Köszönöm
16/Lány
2009. szept. 16. 21:25
1/10 anonim válasza:
miért nem melegítesz vizet a hajadra is?
2009. szept. 16. 21:34
2/10 anonim válasza:
Szerintem nem. Mivel a hideg víz vérserkentő hatású vagy mi. Viszont egy másik szemszögből meg megfázhat a fejbőröd vele együtt a hajhagymáid amitől meg ugye kihullhat, de mondjuk nyáron is hideg a strandvíz stb. és akkor sem lesz semmi baja a hajadnak. Szóval én inkább arra szavazok, hogy nem lesz semmi baja a hajnak.
2009. szept. 16. 21:36
3/10 anonim válasza:
Hát az én hajam például zsíros tipusú. Hideg vízzel nem lenne szép tiszta!
2009. szept. 16. 21:43
4/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat írjatok még!!!!
Mit tegyek ha nem szeretnék vizet melegíteni.:S
Én folyó víznél mosok hajat.
De mit tegyek hogy ne fázzanak meg a hajhagymáim és ne hulljanak ki?
köszi a válaszokat
2009. szept. 16. 21:45
5/10 anonim válasza:
fuu te....
én se tudtam elképzelni hogy mosok hajat folyó víz nélkül...bojler nélkül...
de kisebb-közepes lábosban felmelegedettt a viz elég hamar.
beleöntöttem a cspba valamennyit, ahhoz hideget....aztán vagy üveggel vagy nagyobb pohárral locsoltam, öblitetttem a hajam...mondjuk a kád a mosdo mellett van, de ha nem így lett volna, akkor
melegitettem volna annyi vizet amennyi kelll, de nagyobb fazékban,a hhoz hideg viz...és onnan öntöztem volna magam....
2009. szept. 16. 21:49
6/10 anonim válasza:
Ha rögtön utána megszárítod a hajad akkor szerintem nem fog megfázni. Meg úgyis csak szerdáig kell kibírnod és gondolom nem mosol mindennap hajat.
2009. szept. 16. 23:02
7/10 anonim válasza:
Írta hogy mindennap mos.
Én meg azt nem merném a fejemen, hogy a hideg meleg váltakozzon, hirtelen...
2009. szept. 16. 23:09
8/10 anonim válasza:
Ja igen bocsi. Mire a válaszig eljutottam elfelejtettem, hogy írta :D Hát akkor viszont ha a hideg víztől nem is, de a mindennapi hajmosástól ki fog hullni :S Régebben én is mindennap megmostam és eléggé vékony szálú lett tőle aztán a fodrászom rám szólt, hogy ha szeretnék még fodrászhoz járni akkor azonnal hagyjam abba, mert különben később már nem lesz mit levágnia. Magyarul kopasz leszel ha sokáig ezt csinálod :S
2009. szept. 16. 23:36
9/10 anonim válasza:
A mi boylerünk egyszer hajmosás közben ment tönkre. Már megmostam a hajam, utána öblítettem volna le, de nem melegedett a víz. Vártam egy kicsit, utána is csak hidegvíz jött, de a sampont meg muszáj volt leöblíteni, szóval hideg vízzel öblítettem le :D borzasztó volt az a hideg víz (főleg mivel tél volt :S) de nem lett semmi baja a hajamnak ( még 1x-2x megmostam így mire lett másik boylerünk)
Szóval szerintem pár hideg vizes hajmosás nem árt :)
2009. szept. 17. 17:47
10/10 anonim válasza:
Szerintem nyáron belefér. Télen meg nem ajánlanám mivel kimegy ott is a hideg fogadja :S és akkor tényleg kihullhat de nyáron mivel egész nap a meleg éri nem hiszem hogy baja lenne :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!