Élesztős arcpakolást milyen gyakran lehet feltenni? Ti mivel szoktátok keverni, tejjel, vízzel, tejföllel?
Nagy eredményt csak !belsőleg! érhetsz el. Az élesztőt is inkább elfogyasztani ajánlom többet ér. Minden este egy babszem nagyságút feloldasz kevés tejben vagy vízben és gyorsan bekortyolod,nincs valami jó íze de 1 hét alatt már láthatóan jobb állapotban lesz a bőröd.
Ajánlanék valamiféle diétás étrendet. Nem,nem fogyókúra,diéta. Óriási különbség! Nem kell koplalni,és nagyon finom kajákat lehet enni ám.
1 nap 5x egyél keveset.Az ételek nagy részét legjobb,ha zöldség teszi ki. Nézz utána egy ilyen étrendnek(zöldségleves,csirke,hal,saláták,sok finom étel).
Ha nem akarsz ennyire komolyan diétázni akkor ajánlom hogy legalább naponta egyszer fogyassz el 1 adag salátát. Egyszerű összedobni,tulajdonképpen bármit bele tehetsz. Én ma pl ezt ettem az ebédem mellé: paradicsomot,paprikát,póré hagymát,sajtot,répát felszeleteltem(mehet bele saláta levél,én most nem tettem),kevés tejfölt és majonézt érzés szerint rátettem. Megfűszereztem kicsi borssal,egy csipet sóval,kevés fokhagymasóval,egy csipet vegetával. Én mondom,isteni finom. A családom soha nem evett salátákat,mióta elkezdtem enni és látják,megkóstolják,folyton könyörögnek hogy nekik is készítsek. =)
1 héten egyszer tarts egy zöldségnapot,amikor egész nap csak zöldséget eszel. Ez lehet egy fajta zöldség,vagy saláta tál. Én inkább ,,saláta" napnak hívom,mert a fent leírt módszer szerint csinálok salit(persze többféle zöldségből),teszek bele csirkét is,és ezzel nagyon jól el vagyok egész nap.
Naponta 2-3 liter víz fogyasztása.
Hetente 1x szauna,ha megteheted.
Heti 2-3x-i 45 perces edzés(legalább).Aerobik,futás,biciklizés,mindegy,csak mozgasson át.
Minden nap igyál meg egy pohár szódabikarbónás vizet(1-2 deci vízbe egy mokkáskanál NEM púpozott szódabikarbóna). Ez is sokat segít a salaktalanításban,akárcsak a zöldség,sport,és szauna.
Reggeli,esti arctisztítás(nem szappannal,nem is alkoholos arclemósokkal). Legjobb a babaolaj,vagy arctej.
Ez mind-mind nem csak a pattanások eltűnésében fog segíteni,de kívül-belül felfrissülsz,megújulsz tőle. Egy megfelelő étrend,egy kis sport,és higyj nekem kirobbansz majd az energiától. :)
Persze ehhez munka kell,és erre nem mindenki kap rá...Pedig ez a megoldás,a pattanásokra is! Felőlem maradhatsz a kozmetikusnál,a méregdrága krémeknél,kencéknél,arcpakolásoknál stb,de igazi eredményt csak is egészséges életmóddal,sok odafigyeléssel érhetsz el! Sajna ez van,nem lehet mindent ingyen kapni. :)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!