Hogyan kell jól hajat mosni?
A kérdést, azért tetten fel, mert hetente kétszer mosok és állandóan bezsírosodik. Az első napot is alig bírja ki!
Mindig este, vagy délután szoktam. Kétszer-háromszor is leöblítem a hajam egy mosás alkalmával, a sampont is általában váltogatom.
Mi lehet a baj?
az h ilyen típusú a hajad... :/
sajna én is 2-3 naponta mosok hajat
este megmosom, aztán nappal kiengedem, másnap összekötöm vagy kontyba rakom (mert már a töve zsíros a 2. nap)és este megint moshatom
így pont úgy jön ki általában h egyik nap mosok, másik nap nem
ha nincs suli, és itthon vagyok, akkor 3 naponta mosom :/
nekem eddig még semmi sem vált be
zsíros tövű, száraz végű hajam van
első válaszoló vagyok
én is zsíros hajra való sampont használtam (head & s. egész jó volt, de megszokta a fejem és azóta már nem jó)
aztán azt tanácsolta a fodrászom, h használjak inkább normál hajra valót és a hajhosszra olyan balzsamot, ami száraz hajra van
így ugyanannyit mosok hajat (ergo nem látnak zsíros fejjel), és a vége nem seprűs :)
2. válaszoló...a hintőporos megoldást próbáltad már? több helyen is olvastam róla, de még nem mertem kipróbálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!