Szerintetek milyenre fessem a hajam? 15/l
A hajam színe sötétbarna, a bőröm világos, a szemeim pedig szürkések. :)
Valami ilyesmi a haj- és bőrszínkombinációm, bár a bőröm világosabb kicsivel:
És úgy alapból babaarcom van, szóval szerintem ő jó példa. :)
Nem szeretném azt olvasgatni, hogy mennyire hülyeség ennyi idősen befesteni... Szóval légy-szíves csak olyanok válaszoljanak, akik nem vetnek meg ezért. :)
Ezeken gondolkozok:
-vörös
-fekete
Annyira nagyon nagy változásra nem vágyok, de már szörnyen unom a hajamat.
A fekete tetszene, de mivel nagyon világos a bőröm, lehet, hogy túl sápadtnak tűnnék.
Ezek közül szerintetek melyik a szebb?
1. [link]
2. [link]
Nekem mindkettő nagyon tetszik. :) De nem túl természetellenesek? Tudom, hogy sokan megvetik a festett hajat, azért nem akarom, hogy rögtön szembetűnjön az embereknek. Egyébként ezek tudtommal hennával lettek festve.
Ez a szín is nagyon tetszik, de nagyon ritka az ilyen vörös haj, ráadásul nem tudom, hogy az én színemből lehet-e ilyet csinálni:
Vagy ez: [link]
Vagy esetleg: [link]
Vélemény? A sötétbarna hajamat be lehet ilyenre festeni? Jól állna ez egy világos bőrű, babaarcú lánynak?
Nagyon feltűnő lenne, hogy festett?
Illetve ha tudtok választani, akkor esetleg többet is szeretnék megtudni a hajfestésről. Vagy mondhattok megbízható hajfestéket, ami nem roncsolja a hajamat. a hennára is kíváncsi vagyok. :)
Előre is köszönöm a normális válaszokat, és a segítséget! :)) 15/l
Első: Köszi szépen! :) De kicsit elbizonytalanodtam, szerintem nem lehet nálam olyan színt elérni.
Második: Egy szót sem pazarolok inkább rád. :'D Pedig reméltem, hogy nem fog megtalálni senki ezzel...
Amúgy utánanéztem, és a henna sajnos nem világosít.
Pedig én szeretném hennával befesteni, de nem hiszem, hogy nagyon meglátszódna a hajamon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!