Gáz ha göndör a hajam?
Figyelt kérdés
Ilyesmi kb. a hajam csak más fazonú,rövidebb és a tövénél göndörebb: [link]
Valaki azt mondja rá hogy húúú de szép nekem is ilyen kell*-*
Mások pedig:Úristen,milyen hajad van?Szoktál te egyáltalán fésülködni?Ilyen ,,kedves"megjegyzéseket kapok.
Szerintetek gáz?
13/L
2013. márc. 18. 16:58
11/18 anonim válasza:
Örülnék, ha olyan hajam lenne...de sajnos ilyen van [link]
viccen kívül...:)
12/18 anonim válasza:
11-es. tényleg ilyen a hajad? Nekem nagyon tetszik, olyan bohém^^ Nem akarlak megbántani, de félvér vagy?
Nekem nagyon tetszik a kérdésben mutatott haj, örülnék, ha ilyen szép csigásan göndörödne. Sajnos az enyém csak nagyon erősen hullámos, az idegeimre megy. Inkáb vasalom, kevesebb vele a macera.
13/18 anonim válasza:
Tényleg ilyen. Igen, félvér vagyok : apa afroamerikai, anya pedig magyar. :)
14/18 A kérdező kommentje:
11-es:Nem sajnos hanem szerencsére!:) Nagyon szép hajad van!:)
2013. márc. 18. 21:39
16/18 anonim válasza:
dehogy gáz! ettől leszel különleges, egyedi:)) nekem is göndör, csak inkább ilyesmi: [link] szőkében:) 1-2 éve még utáltam, mostanra nagyon megszerettem:) ezek a .. "jézusom, milyen hajad van már?"-osok pedig csak féltékenységből mondják.. ne törődj velük:) 14L
17/18 A kérdező kommentje:
16-os:Szép haj :)) És igazad van, ezentúl nem fogom felvenni a negatív megjegyzéseket!:)
2013. márc. 20. 16:47
18/18 anonim válasza:
Ne is. Mint írtam, fiúként engem a hullámos/göndör hajú csajok nagyon vonzanak, a gyengéim. Sokkal vadítóbb, tetszetősebb, mint egy szögegyenes, vagy szögegyenesre vasalt haj. Azért az arcot is nézzük, és akárhogy nézzük, a hullám szinte majdnem mindenkinek jól áll. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!