Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfestékhez lehet szőkítőport...

Hajfestékhez lehet szőkítőport keverni?

Figyelt kérdés
SZőkére festem a hajam, szeretnék 2-3 árnyalattal világosabbat, de nem akarom még külön le is szivatni. Ha világosszőke hajfestékbe rakok egy kevés szőkítőport, jobban kivilágosítja? És nem teszi tönkre a hajam? Már csak azért gondoltam erre, mert van egy olyan palette hajfesték, amihez van szőkítőpor is.
2013. márc. 17. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
A dobozos bolti festékeket eleve el kell felejteni.....nem, nem lehet összekeverni a szőkítőt a festékkel. A szőkét tovább szőkíteni elég necces :( Csak, ha teljesen egészséges! Lehetőleg fodrász tegye.....először szőkíteni a megfelelő oxyval, majd enyhébb oxyval a festéket felkenni...
2013. márc. 17. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Van olyan bolti festék igen, amihez van por is, de nem ajánlom. Pár napja éppen olyan vendégem volt, aki ilyennel próbálkozott, mert azt hitte, kap egy szép hamvasszőkét, amit ígért a doboz. Tévedett, és nagyon klassz csibesárga hajjal volt kénytelen mászkálni napokig...

A hajfestékek mind képesek 3 árnyalatot világosítani a hajon, por hozzáadása nélkül is.

2013. márc. 18. 12:44
 3/4 anonim ***** válasza:
3 árnyalatot a festék is világosít. Amúgy én kevertem már szőkítőport a hajfestékbe, az úgy teljesen leszívta a hajszínem, és nem a festék árnyalatát kapod, hanem ki tudja milyet... csibesárga is lehet akár vagy vörös.
2013. márc. 18. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem írtál privit, most megnéztem, miről van szó pontosan.

Tehát fodrász vagyok, és épp ezért tudom, hogy a festett hajat nem lehet sima hajfestékkel világosítani.

Félreértettem a kérdést.

2013. márc. 19. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!