Félek. Mit tegyek/ csináljak?
Figyelt kérdés
Leszeretném vágatni a hajamat rövidre de a barátaim azt mondják nem állna jól. Én nagyon kiszeretném próbálni de nemtudom mit tegye.2013. márc. 17. 16:32
11/12 anonim válasza:
Azt csináld amit TE szeretnél, ne foglalkozz más véleményével. Sokszor simán azért is tántorítják el amúgy a hosszú hajúakat a vágatástól mert ó hosszú haj és ne vágasd le. Én 15 évesen levágattam a derékig érőt váll fölé érőre. Egy darabig tetszett aztán már nagyon hiányzott a hajam és én keservesen növesztettem meg újra hosszúra mert nekem alapból hullámos a hajam és mindig ha megnőtt hosszabbra, kifele álltak a szálak, utáltam. Szóval nem volt könnyű. De nem bánom, mert ki akartam próbálni, ki is próbáltam. Ha sose próbálod ki, mindig ott lesz benned a mi lenne ha ....
Amúgy ez a haj ami Charlize Theronnak van itt amit vki betett valami brutál szuper. Most én is gondolkozóba estem:D
12/12 A kérdező kommentje:
értem köszönöm ^^
2013. márc. 18. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!