Nem tudom milyen hajat vágassak magamnak, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Majdnem derékig érő középbarna színű hajam van. Sokan dicsérik h milyen szép hosszú, csak már semmit se tudok vele kezdeni csak összekötni tudom + lelapul a súlya miatt.A filmekbe meg képeken a hosszú hajúaknak olyan jól megtudják csinálni, csak hát én itthon nem tudom olyanra. Nagyon szeretem a hosszú hajat. Ovális és a kerek közti fejformám van. Valami divatos kéne.2013. márc. 17. 15:50
1/4 anonim válasza:
Ugyanezen gondolkozom most én is. Nekem is ilyen a hajam :) Én mindig feltupírozom hogy ne lapuljon le, de nem nagyon lehet vele mit kezdeni. Én sem tudom milyenre kéne vágatnom, mert félek, hogy levágja és nem fog tetszeni mégse
2/4 A kérdező kommentje:
jaja :) nekem a tupír se segít :(
2013. márc. 17. 15:54
3/4 anonim válasza:
próbáljátok a végét picit tépettre és V alakúra elöl meg fokozatosra , vagy az egészbe lehetne kicsi fokozatot tetetni és nemfog úgy lelapulni+ divatos lesz és nem is lesz rövid, mert hát kár lenne érte szerintem. F (fodrász)
4/4 A kérdező kommentje:
köszi, tetszik az ötlet :D
2013. márc. 18. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!