Elseve és Syoss termékekről mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 12:01
1/9 anonim válasza:
az elseve nagyon jó, a syossból meg mindent, amit próbáltam szar volt
2/9 anonim válasza:
az elséve-ről csak jót tudok mondani.
3/9 anonim válasza:
elséve jó, a syoss-t ne is firtassuk inkább.
4/9 anonim válasza:
Az elseve tényleg jó,nekem is bevállt,nagyon szerettem a termékeit használni:) A Syoss termékek,hát,hogy fogalmazzak finoman..borzasztóak,a samponjától már kb aznap zsíros lesz a hajam, a hővédője inkább árt ,mint használ+még büdös is és nem is olcsók,ha azt nézzük,hogy sz*art sem érnek. Az biztos,hogy több Syoss terméket nem fogok használni.
5/9 A kérdező kommentje:
Huu pedig pont most nézegettem a syossokat. De akkor megkímélem magam tőlük :)
2013. márc. 17. 14:44
6/9 anonim válasza:
Én is alig vártam,hogy megvegyem,erre rászántam a pénzem,de nagyot koppantam. Azóta is ott áll a polcon:/
7/9 anonim válasza:
Syloss tényleg gáz...:( az elseve nem rossz, de a fodrászcikkes Loreal klasszisokkal jobb!!!!
8/9 anonim válasza:
Nekem a Syoss zsíros hajra bevált!!!!
9/9 anonim válasza:
Nekem a sampon és a balzsam bevált ( igaz, kb. semmi illata nincsen), a hajpakolása is jó, de hővédője olyan,mintha semmit nem fújnék a hajamra, se illata, se hatása.
Az argánolajas avonos sampon ezerszer jobb:) Azt is veszem, csak elhasználom a Syosst már, szerencsére ajándékba kaptam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!