Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Több éves aknés hegek eltüntet...

Több éves aknés hegek eltüntetésére ötletek?

Figyelt kérdés

A bőrgyógyászom és a kozmetikus szerint már semmivel sem tudom őket eltüntetni,de én el szeretném nagyon.Valamilyen nem túl drága krém? Valami ami Nektetk bevált?

Ezen kívül szem alatti sötét karikák eltüntetésére ötletek?

Köszönöm! :)

2013. márc. 17. 00:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Próbálj ki valamilyen uborkás krémet, azok általában világosítják a bőrt, hátha nálad is hat.

[link]

Ez világosította a bőrömet, amikor használtam, lehet hogy a hegeket is világosítani tudja.

2013. márc. 17. 01:07
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

És valami ami tutira bevált?

2013. márc. 17. 01:17
 3/10 anonim válasza:

Szerintem krém nem tudja eltüntetni.

Esetleg lézeres kezelés...

Nézz utána!

2013. márc. 17. 07:06
 4/10 anonim ***** válasza:
63%

Szia, tegnap voltam kozmetikusnál és nagyon jó tanácsokat adott. Gigi termékekkel dolgozik, nagyon szuper.. és most van egy új termék aminek az a neve hogy Gyümölcssavas hámlasztás.. csak az a baj, hogy ezt ősszel illetve kora tavasszal lehet megcsinálni. Gyönyörű szép új bőrt eredményez, a kezelés 4-6 hét!!! nagyon látványos az eredmény. ( mivel több réteget lehámlaszt, így a hegek,sebek mind eltűnnek. Ismerősömnek nagyon csúnya volt a bőre és ő megcsináltatta és hihetetlen, szép, makulátlan lett tőle az arca, a pattanásai nem jöttek vissza) Most kaptam tőle otthonra Gigi- Derma Clear szappant és hidratálót, meglátjuk mi lesz.. :) (bár hozzáteszem ezek nem olcsó termékek)

Viszont, Dm-be lehet kapni Dermofil pasztát, 1500 asszem, de nagyon megéri. Most Sudocrem-et használok a sebeimre, tegnap lett kinyomkodva a pattanásaim este bekentem és most szinte meg se látszik, hogy ki lettek nyomva :) (máskor meg tiszta piros 1 hétig) 1-2 nap alatt eltünteti a hegeket.. nagyon szeretem. Hallottam még a teafa olajról.. bár azt nem nagyon használtam, de arra is azt mondják h nagyon jó:) fertőtlenítőnek pedig a svédcseppet ajánlom :) remélem tudtam segíteni :)

2013. márc. 17. 09:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Én Microdermabráziós kezelésekre jártam, nekem bejött. :)
2013. márc. 17. 10:00
 6/10 anonim ***** válasza:
dermaroller. kis görgős fejből állnak ki miliméteres tüskék amik apró sebeket ejtenek a bőrön és amikor ez helyrejön, új sejteket képez. elképesztő, ránctalanításnál nagyon bevált (édesanyám használja), de hegekre is alkalmas. lehet rendelni netről, de eléggé vigyázni kell a szerkezettel, lidokaint kell iratni hozzá stb. ajánlom, hogy kozmetikust keress fel, aki ezzel foglalkozik :)
2013. márc. 17. 10:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat majd utána járok. :) Bár gondolom nem olcsó egyik sem...
2013. márc. 17. 17:38
 8/10 anonim válasza:
47%

Szerintem magától is el fog tűnni, csak idő kérdése.

Az, hogy örökre ottmaradjanak a hegek alapvető hülyeség, hiszem a bőrünk még ha lassan is, de folyamatosan cserélődik. Nekem is volt olyan hegem, ami csak 8 hónap után tűnt el rendesen. Próbáld hámlasztani a bőröd (pl arcradírral).

2013. márc. 18. 13:07
 9/10 A kérdező kommentje:
nagyon remélem...a hámlasztást alkalmazom... :D
2013. márc. 18. 15:38
 10/10 anonim ***** válasza:
nem fog az magától eltűnni, nehogy azt hidd... ha tényleg csúnya, kérj krémet vagy alkalmazz dermaroller és lézeres kezelést. arcradírtól még senki sem lett szebb
2013. márc. 18. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!