Melyik haj a legtrendibb? Van olyan oldal ahol frizukat nézegethetek?
Figyelt kérdés
Sztetek a hosszú vagy a rövid?Netán a közepes melyik a legjobb?
Köszi:)
2008. jún. 9. 20:43
1/3 anonim válasza:
A hosszú loknis haj nagyon tutti, de sztem mostanába inkább a félhosszú, vállig érő haj megy. De egy ultra rövid hajjal is tök divatos lehetsz. Akkor vagy divatos, ha a haj amit vág neked a fodrász, jól áll. Hiába van trendi hajad ha nem áll jól. Amúgy meg írd be a google.-be hogy frizurák, és ott biztos találsz vmit.
2/3 anonim válasza:
Az amelyikkel jol erzed magad!
frizura.lap.hu Vagy hajam.hu
Nezz be nem banod meg;)
3/3 anonim válasza:
Szerintem keress egy jo fodrászt. Nem a trendi hajtól fogsz jol kinézni, hanem ha jo hajat vág neked a fodrász. És itt értem a fodrász alatt az igazi fodrászt: Akihez bemész és 95%ban ő mondja meg milyen legyen a hajad nem te találod ki hogy mi állhat jol hisz nem látod a fejed kivülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!