Elegem van az orromon lévő mitesszerekből! Hogyan lehetne őket eltüntetni?
Én sajnos nem mondanám h a kozmetikus kiirtja őket. Évekig jártam havi rendszerességgel és mindig visszajöttek kevesebb mint egy hónap alatt így meguntam hogy ezért fizetek és szenvedek. Sajnos a tuti megoldást még én sem találtam meg ... persze nem árt ha kozmetikus kipucol de sajnos én azt nem találom megoldásnak csak egy állandó nyomdoklásnak ami az alap problémát nem szünteti meg, hogy mitesszeresedik a bőröm ...
Ami nekem nagy javulást hozott, hogy nagyon nagyon alaposan figyelem az összetevőit a krémjeimnek és semmit nem használok amiben van komedogén (pattanást, mitesszert okozó) összetevő. Azt javaslom hogy nagyon ügyelj, mit kensz az arcodra, krémmánia.hu elég nagy segítség. Ez az elsődleges, irts ki mindent, ami eltömíti a pórusokat, a fürdőből. A második, a megfelelő tisztító, ápoló termékek és rutin. Elengedhetetlen a rendszeres bőrradírozás, az utén pedig jó használni valamit ami jó a mitesszerekre, pl szalicilsav tartalmú termékek. Illetve amit még megoldásnak találok, a bőrgyógyász által felírt krémek, de ilyen ügyben orvossal kell konzultálj. Nekem a differin krém jött be, ez egy retinolsav tartalmú krém ami a 'jobban működő sejtek' képződését segíti kb elő, elég rendesen hámlaszt, ezért fényvédő használata elengedhetetlen mellette, de hatásos. De ezt csak orvos írhatja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!