Milyen színű hennák léteznek hajra?
Figyelt kérdés
2013. márc. 14. 14:38
1/4 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Az igazi henna csak és kizárólag vörösre fest. A végeredmény függ az alaphajszínünktől is természetesen. Tehát egy szőke inkább egy rezes vörös színt kap, míg egy sötétbarna egy vöröses fényt. A szín mélyíthető teával, kávéval pl, illetőleg indigó is adható hozzá, amitől sötétebb, barnásabb lesz az eredmény (akár feketét is lehet így elérni). Ez az igazi henna.
2/4 A kérdező kommentje:
Ja, értem. Azt hittem több fajta szín létezik :) És amúgy mindegyiknek van vöröses beütése vagy lehet vele igazi sötétbarnát elérni?
2013. márc. 14. 16:21
3/4 anonim válasza:
Mindenképpen lesz legalább egy minimális vöröses fénye. A fekete is olyan, hogy nem ez a hagyományos kékes fekete, hanem inkább a melegebb árnyalatú.
4/4 A kérdező kommentje:
Az kár :( De köszi a felvilágosítást :)
2013. márc. 14. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!