Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy van festve ez a haj? (KÉP)

Hogy van festve ez a haj? (KÉP)

Figyelt kérdés

[link]

Tetszik ez a haj, csak nem tudom, hogy van pontosan megoldva? Ez csak annak áll jól, akinek frufruja van? Nektek tetszik?

2013. márc. 13. 08:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Melírozva van, fodrász biztosan meg tudja csinálni.

Frufru nélkül szerintem jobb lenne, de nekem nem nagyon tetszik.

2013. márc. 13. 09:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy jó fodrász meg tudja csinálni.
2013. márc. 13. 10:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Az alsó réteg sötét, a felső pedig sűrűn van melírozva. Szerintem. Meg kicsit tépett a haj.

Szvsz senkinek nem jó, de ízlések és pofonok, a frufrukérdést inkább az arcforma dönti el szerintem amúgy. Nekem nagyon 90-es évek beütése van, az a korszak meg az ízléstelenségről maradt meg nekem, szóval nekem nem tetszik, de szerintem ne más véleménye alapján válassz frizurát. :D

Egy fodrászhoz elviszed a képet, meg tudja csinálni. Otthon azért inkább ne próbálgasd, valószínűleg nem egészen úgy sikerülne, ahogy szeretnéd.

2013. márc. 13. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!