Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek jól néz ki a...

Szerintetek jól néz ki a fekete haj-kék szem összeállítás?

Figyelt kérdés

Természetes arany szőke a hajam, de mivel senki sem szereti a szőkéket, ezért be szeretném festetni feketére. A kék szemhez jól néz ki? És ehhez az összeállításhoz inkább a fehér vagy a barna(szolis) bőr illik?

15/L

2013. márc. 12. 10:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

jaj, vannak olyan pasik, akik imádják a szőket is.

szerintem jobban illene hozzád a fehér bőr. a szolis az már nagyon mü lenne kék szemekkel.

bisztos jó ötlet feketére festeni??

szerintem inkább maradj szőke, v fest be barnára.

2013. márc. 12. 14:16
 12/19 anonim ***** válasza:

1 éve fekete vagyok kék szemmel és fehér bőrrel, és nm ugy vettem észre hogy a szőkéket nm kedvelik! Sőt..

Am nm bánom hogy fekete vagyok, nm rossz :))

:DDDD

2013. márc. 12. 14:39
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
A szőkéket és vöröseket mindig sokkal hamarabb észreveszik, mint a feketéket és a barnákat, mert ezek feltűnőbb színek. Persze ez önmagában nem jelenti azt, hogy vonzó is leszel tőle, de ha szép mellé az arcod és csinos vagy, kár lenne a természeteset elrontani.:) Ha pedig valakinek előnytelen a külseje, egy hajfestés nem fog belőle dámát varázsolni.
2013. márc. 12. 15:37
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

"viszont mindenkinek a sajátja áll legjobban"

Nem.

2013. márc. 12. 22:20
 15/19 anonim ***** válasza:
bocsi, nálad nem a hajszíned a probléma.
2013. márc. 13. 12:04
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
Csak azért mondják a barnák, hogy ők egyediebbek, mint a szőkék, mert féltékenyek, szinte minden 3. vagy 2. lány barna hajú. Legalábbis itt ahol én lakok. Maradj csak szőke! Én imádom a hajamat! Ha meg valaki emiatt lebutáz, szard le, mert ő a buta, hogy külső alapján ítél meg!
2013. máj. 6. 23:14
 17/19 Benes válasza:
Te döntésed nem kell mással foglalkozni! De am be is festenéd a fekete haj kék szem fehér bőr az úgy nagyon aranyos tud lenni!:)
2013. okt. 5. 22:42
 18/19 anonim válasza:
Én meg azokat az embereket nem szeretem,akik más emberek elvárásainak megfelelően akarnak élni. Miért fested át a hajad? Mert más azt mondta? Jó hülye vagy akkor. Szard le mások mit akarnak a te hajadról van szó miért hallgatsz másokra? Neked kell majd tükörbe nézned nem nekik. Nem is értem más ember miért ugat,hogy milyen a hajad. Ilyenek a magyarok. Ott ugatják le a másikat,ahol tudják csak azért,hogy 5 percig jobban érezzék magukat tőle. Ne fesd át! Nekem is pont volt egy ilyen lány osztálytársam 15-éves szőke haja van kék szeme facebookra felrakott egyszer egy képet,ahol tiszta fekete volt a haja. Nagyon bénán nézett ki. A szemszín változtatás még beleférne de a haj az szerintem nem.
2014. szept. 21. 00:10
 19/19 laji2 válasza:
0%

1. A férfiak zöme jobban szereti a szőkéket. Sok tanulmány kimutatta, s megvannak az élettani okai is. Akik tudatosan barnát/feketét választanak, legtöbbször azért teszik, mert az önértékelésük szerint nem elég jók a párkapcsolati piacon egy szőke nő megszerzéséhez és/vagy megtartásához. Ez akkor is igaz, ha esetleg nem tudatosul bennük.

2. Férfiként nekem nagyon is vonzó a kék szem és fekete haj - ingerlően különleges, csábító. De csak ha természetes!! Ha megtudnám róla, hogy egy szép szőke hajkoronát pamacsolt be sötétre, otthagynám - az ostobasága miatt.

3. A szőke nők butaságáról szóló özönt az irigy fekete/barnák találták ki és terjesztik. A szőkéket szeretik > többnyire gazdagok veszik el > azok inkább okosabbak > a (gyakran) szőke lányutód okos lesz. Vagyis valójában átlagban a szőke nők az okosabbak. Örökléstan, pofonegyszerű.

U.i. Nem szándékom megsérteni a feketéket/barnákat, egyszerűen csak igazolt tényeket írtam le.

2017. nov. 26. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!