Mikor fog kimenni már a divatból a hajvasalás?
Figyelt kérdés
Osztályomban az összes(majd összes) lány vasalja éjjel-nappal a haját. És aki nem, azt kinézik...
Mikor fog már kimenni ez a divatból?
2013. márc. 11. 06:36
1/9 anonim válasza:
Szerintem még jó darabig nem. Én is vasalom, bár nagyon szeretnék leszokni róla. De sokkal egyszerűbb 10 perc alatt kivasalni, mint naponta beszárítani, formázni.
2/9 anonim válasza:
nem mostanában. De tudod vasalóval nem csak simára lehet a hajat vasalni, hanem hullámokat is tehetsz bele, göndörítheted, akkor nem olyan egyhangú. Kinézik, jó vicc, ne már, hogy ezen múljon a társadalmi státuszod. Nekik csoffadt pamacsok lesznek a hajukból, mert összeégetik. Komolyan nem értem, hogy nem fogják fel a tinik, hogy a smink, belőtt séró alkalomra való, nem kell mindig úgy kinézni, mint egy kifutómodell.
3/9 anonim válasza:
Azért szerintem nem mindig gáz a hajvasalás..én is vasalom, de nem azért, hogy ilyen szögegyenes lenyalt legyen, hanem, mert sokkal szebben, rendezettebben néz úgy ki, pláne, hogy mindig elfekszem:s
4/9 anonim válasza:
Egyébként már kiment a divatból. Legalábbis az ilyen fodrász divatlapok, mester fodrászok szerint. De most ez ugyanolyan, mint a sminkelés terén bizonyos színek. Hiába divat a padlizsán lila, ha nekem nem áll jól, hiába nem divatosak a föld színei, ha nekem azok fekszenek.
Btw: nekem mindig is szögegyenes hajam volt, vasalót soha nem látott, mert nincs miért .Ennélfogva hiába nem divat az egyenes haj, nem tudok vele mit csinálni, ilyen én kész.
5/9 anonim válasza:
mostanában mindenhol inkább a természetes, kissé hullámos hajat reklámozzák. De a vasalt haj mindig megmarad, mert egyszerű, nem kell vele sokat bíbelődni. Az én hajam már 2 éve nem látott hajvasalót, nem is hiányzik, jobban szeretem, ha picit hullámos a vége
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, engem aztán nem érdekel sem a divat, sem az hogy másoknak tetszek-e. Általában hullámosra szoktam csinálni a hajam, sokkal szebb, dúsabb hatású, a pasiknak is jobban tetszik. Hiába divat a vasalt haj, a legtöbb esetben lenyalt, igénytelennek néz ki.
7/9 anonim válasza:
Én is inkább hullámosítani szoktam egyébként, de valahogy ritkán lesz szép..kedves utolsó válaszoló, Te mivel szoktad hullámosítani?
3-as vagyok.
8/9 anonim válasza:
és neked mi bajod van ezzel? nem mindegy ,hogy ki vasalja a haját? szerintem az a gáz aki csak kivasalja és csak úgy van én is vasaltam 4 évig aztán bejött a brasil hajkiegyenesítés és azóta nem kell vasaló.
9/9 anonim válasza:
előbb-utóbb kimegy a divatból. az én tinikoromban még mindenki dauerolt, eszébe se jutott senkinek se vasalni, sőt. mindenki göndöríteni akarta, alkalomra a besütött haj volt a divat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!