Mivel, hogyan borotváljam le a pénisz szőrzetet?
borotvával? Hajnyíróval? Ollóval? Mivel szoktátok? Hogy csináljam majd? Először fogom majd. Ja és ha 0-sal vágom netán a golyóknál, akkor nem fog sebet okozni? Vagy valami problémát?
F/17
Én először ollóval szoktam,aztán nullás géppel,majd borotvával. (Ez a sorrend ha biztosra akarsz menni.)
A géppel meg sajnos bele lehet vágni a zacsiba és fáj is...
16/f
az első borotválás mindenféleképpen sok időt fog igénybe venni, amennyire lehet ollóval rövidítsd le, utána szépen habbal vagy zselével kend be és próbáld borotválni. nem könnyű mert a vastag szőr miatt egy-másfél centi után elakad a borotva és nem szed le többet, ilyenkor mosd ki a borotvát és folytasd tovább. macerás de utána már heti 1x könnyebb lesz. a géppel való nyírást én sem ajánlom mert a gép sebet ejthet főleg a heréken ahol sok ér is van.
(könnyebb ha zuhanyzás közben csinálod mert vizesen könnyebben csúszik a borotva)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!