Igaz, h ha a fülem nem bírja sem az ezüst, sem a bizsu (csak az arany) fülbevalókat, akkor ha bekenem átlátszó köröm lakkal bírni fogja?
Az a baj, h nem szeretem/nem tetszenek az arany ékszerek, csak az ezüstök, vagy a bizsuk... És hát, ezektől begyullad a fülem.
Ezt a praktikát hallottam, és jó lenne, ha valaki elmondaná a tapasztalatát (:
Előre is köszönöm (:
Nem értek hozzá, de nekem elég gyanús, hogy használna ha vegyszerekkel teli körömlakkal kennéd be az amúgy is érzékeny füledet.
Próbáltál már orvosi fém fülbevalót berakni? Én ugyanígy vagyok az allergiával (aranyon kívül mindentől begyulladt), és azt bírta a fülem. Úgy néz ki mint az ezüst vagy a bizsu, árban is olyasmi sávban van. Néhol nemesacélnak írják, elvileg az is ugyanaz. Az apacsban (sok bevásárlóközpontban van Budapesten, vidéken nem tudom) 600/pár és elég nagy a választék. Piercingeseknél és ahol fülbelövést vállalnak általában szintén kapható, de drágábban.
barátnőm is így van vele, de ő mindíg bekeni, és akkor nem gyullad be a füle.
szerintem ki kell próbálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!