Hogy készült/készítik el a tokio hoteles Bill haja?
Figyelt kérdés
Olyan választ ne hogy rá hánytak és úgy maradt... Vagy hogy annyian köpték le hogy saját wax márkája lett. Én arra vagyok kiváncsi mivel csinálták hogy így a levegőben maradt... vagyis így szétállt és úgy maradt... köszi a választ!
2009. szept. 13. 09:08
1/4 anonim válasza:
Feltupírozták és rengeteg hajlakkal és zselével fixálták. Tudom, nekem is volt már hasonló hajam (természetesen nem Bill miatt:S), így csinűltam én is, a fodrászom is. Lehet, hogy alkkozás után rá is vasaltak, de ezt nem ajánlom, mert nem csak a hajvasalódat b@szod szét, de a hajadat is.
2/4 anonim válasza:
Ez ultra régi haj. Azóta már volt Rasta is.. a mostani a legjobb szerintem. punk séró, kicsit hasonlít a 14-16 éves Billre. :)
3/4 anonim válasza:
kivasalja a haját, aztán tincsenként feltupírozza és hajlakkal befújja. aztán ha kész akkor "összedolgozza" az egészet =D
4/4 anonim válasza:
rárak 1 doboz hairsprayt de komolyan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!