Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem marad meg a hajszínem?

Miért nem marad meg a hajszínem?

Figyelt kérdés

Festett csokoládébarna volt. Meguntam, kiszivattam oxyval, a lenövés szőke lett, a többi világos sárgás vörös, ezt befestette, intenzív vörösre, de 1 hónap se telt el, és már ki is kopott. Ilyen érdekes sárgás, kopott vöröses hajszínem lett!

Miért nem marad vörösen?

Ha kell, linkelek holnap képet, milyen volt és milyen lett!

2013. márc. 6. 21:01
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
amúgy ez már nem az első eset, meg megértem, hogy fakul egy hajszín, na de 2 tubust is nyomtam a hajamra, váll alá ér, és a vége kezd sárgulni + a hajfestéket anno 45 percig hagytam, nagyon szép sötét vörös lett, most pedig már szörnyű a hajam!
2013. márc. 6. 21:04
 2/11 anonim ***** válasza:

vörös az gyorsan kopik,tetejébe te kiölted a pigmenteket a hajadból szőkítéssel így gyorsan dobja le a színeket.

Annyi a megoldás hogy színezgeted míg már nem dobja le,és a legfontosabb hogy professzionális színvédő sampont használj! Ezek megvédik a fakulástól a hajszínedet,de most nem gliss kurra vaagy fructisra gondolok tényleg fodrászkellékesnél kapható színvédő samponra.

Észre fogod venni a különbséget!

2013. márc. 6. 21:06
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :-)

Hát elhiszem, mert ajánlották a Schaumát meg ilyeneket! Hát őszintén szólva, hamarabb kopott ki a hajam színe tőle, mint a sima nem színvédő samponoktól!

2013. márc. 6. 21:09
 4/11 anonim ***** válasza:
persze,meg lehet drágább de sokkal jobban habzik mint pl egy drogériás olcsó sampon,tehát gazdaságos is! Árba kb ugyanott tartok vele,annyi hogy egyszer nagyobb összeg míg a többinél többször kisebb volt :)
2013. márc. 6. 21:11
 5/11 A kérdező kommentje:

Igen, igazad van! :-)

Kipróbálom, remélem beválik, mert nálam a hajas dolgok eléggé gondok :-S

Egyébként még az a problémám, hogy nagyon töredezik a hajam vége a sok festéstől, erre milyen gyógymódot javasolsz?

2013. márc. 6. 21:12
 6/11 anonim ***** válasza:

töredezésen sajnos csak az olló segít azt semmilyen kence nem hozza rendbe:)

Viszont ha csak száraz akkor minél olajosabb termékeket használj,hajojal,olaj tartalmú balzsamok, hajvaj (alverde).

De legjobb a hajolaj az nálam már kötelező darab száraz hajvégekre.

2013. márc. 6. 21:14
 7/11 A kérdező kommentje:

Van egy Avonos hajolajom de akkor most már rendszeresen fogom használni, meg akkor lehet vágatok a végéből, csak épp növeszteni szeretném, oszt így elég rossz lesz!Ű :-/

[link]

2013. márc. 6. 21:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Amúgy ha vágatsz akkor fog nőni. Mert most a töredezett rész csak tovább törik így megakadályozza a növést.

Avonosat nem próbáltam még,de krémmánián jókat írtak róla.

2013. márc. 6. 21:19
 9/11 A kérdező kommentje:

Oh, most tanultam egy új dolgot! :-)

Akkor lehet ezért nő olyan lassan a hajam! :-/

Erre tudnál valami gyógymódot, hogy gyorsabban nőljön? Tudom, hogy rengeteg féle megoldás van, de nem tudod véletlenül melyik az, amelyik hatásos is?

Legyen az baráttól vagy saját tapasztalatból pl.!

És ne haragudj, hogy így "munkára fogtalak" vagy h. is fejezzem ki magam! :-/ :-D

2013. márc. 6. 21:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Sajnos most gondolom tönkretette eléggé ez a hajszínváltoztatás.

Hajnövekedés serkentésre is vannak tabletták,ampullák,olajok stb. de én elég szkeptikus vagyok ezekre.

Tablettáktól nekem mellékhatásként hányingerem lett,ampullákra nem adok ki 10 ezret hogy nem válik be hátha, ricinus olaj meg egy méreg ha megiszod,tehát nem szívesen kenném a hajamra.

Én azt vallom hogy ez csupa genetikán múlik és a haj egészségén. Sajnos nekem is lassan nő,bezzeg páromnak tök gyorsan akinek meg lassan kéne:)

Mindenesetre ha egészséges a haj,az biztos segít.

Amúgy semmi baj,nem teher:)

2013. márc. 6. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!