Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek ha van egy kicsi...

Matrasos kérdése:

Mit tegyek ha van egy kicsi bajszom?

Figyelt kérdés
igazából ehez még nagyon kicsi vagyok 11 éves , de mivel gesztenyebarna a hajam, ezért a szőröm is sötét, annyira nem látszik de ha valakivel beszélgettek és közelebb jönn akkor látja hogy ott a számsarkában feketés szőr van...Már többször mondták hogy kicsit látszik a bajszod... de még ha annyira nem is észrevehető engem nagyon zavar :$$ ... Légyszi rendes választadjatok tudom hogy ezzel ennyi idősen nem szabad foglalkozni de engem nagyon nagyon zavar... ://

2013. márc. 6. 09:56
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi hogy egy kicsit elkeztem tépkedni ... az baj ?:OO
2013. márc. 6. 09:58
 2/10 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem bátran kapj kézbe borotvát és kezdj el borotválkozni. Szerintem meg a kis pehelybajusz a gáz.

Ne félj a hülye pletykáktól, hogy annál jobban fogsz majd később szőrösödni, hidd el, hogy nem fogsz jobban, mintha 2-3 év múlva kezdenél el borotválkozni, maximum még évekig érezheted kényelmetlenül magad a kis pelyhek miatt.

Beszéld meg otthon szülőkkel, vegyetek valami jófajta borotvát, habot, utána valami jó arcszeszt vagy krémet és bátran vágj bele, heti 1-2x elég és hozzátartozik a jóápoltsághoz.

Ha ennyire kis gyenge pehely, kozmetikus is le tudja neked gyantázni, azt pedig elég havonta 1x megcsináltatni, ráadásul pár száz forintnál többet tuti nem kér érte. Gondold meg, nem ciki kozmetikushoz sem fordulni. Sokkal cikibb a kis pehely.

2013. márc. 6. 10:04
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát köszi :) .. Ja és hát lány vagyok azt elfelejtettem írni
2013. márc. 6. 10:18
 4/10 anonim ***** válasza:

Lááány???? :D

Ne tépkedd, ne borotváld! Jesszus...

Ha annyira zavar, vegyél arc gyantát (DM, Rossmann, Tesco, Auchan), attól nem erősödik meg annyira később sem.

2013. márc. 6. 10:25
 5/10 anonim ***** válasza:

ja bocs, akkor az más: ha lány vagy, akkor mindenképp vegyél arcra való szőrtelenítő krémet, vagy gyantáztass.

Borotva kilőve :)

Amúgy nem tudom, neked mennyire lehet erős a szőrzeted, de nehogy csak szivassanak, mert tudod mindenkinek az arcát szőr fedi, a természet így alkotta meg az embert. Ezzel az erővel az egész arcodat homloktól állig szőrteleníthetnéd. Sőt, még ha jobban megfigyeled, a fülkagylón kívül is van pici szőr.

2013. márc. 6. 10:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) .. sima vagy direkt ien arcra való szörtelenítő krémet keressek? :)
2013. márc. 6. 12:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Minden lánynak van,ne aggódj.CSak van akinek nagyon látszik,van akinek nem annyira.

De attól még mindenkinek van.

2013. márc. 6. 14:55
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem is van sajnos,en direkt arcra valo hideg gyantat hasznalok. es havonta eleg 2x hasznalnom :)
2013. márc. 7. 10:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én szőrtelenítőkrémet használok rá. Volt, hogy arcra valót vettem, most sima van, de érzékeny bőrre. Én nagy különbséget nem tapasztaltam közöttük :)
2013. márc. 8. 17:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi :DD. ..Kriszbok, De mennyi idő alatt nől vissza és erős lesz kérlek írd le...sima ami nem érzékeny bőrre való nem jó? az van csak itthon..:DD
2013. márc. 9. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!