Melyik a legjobb cukorgyanta recept?
Figyelt kérdés
Annyiféle van fent a neten, tudnátok ajánlani egy olyat, ami tényleg kipróbált és jól bevált?
Nem szeretnék több kiló cukorral feleslegesen kísérletezni.
2013. márc. 6. 09:35
1/5 anonim válasza:
Én már szinte mindegyiket próbáltam, és mindet el lehet rontani. Már rájöttem, hogy felesleges recept alapján készíteni, egyszerűen mindenből tegyél bele annyit, amennyit jónak érzel. Aztán mindig lehet javítani rajt. Ha túl híg lett, teszel még bele cukrot, ha túl sűrű, akkor meg vizet. Nem olyan bonyolult dolog.... :)
2/5 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=CZnUTBQPRB0
http://www.youtube.com/watch?v=r2BLZgIKuXI&NR
Valami ilyesmivel próbálkozok.
2 csésze cukor + negyed csésze víz + negyed citromlé
Főzöm nagy lángon, habzás után folyamatosan nézem, ha már színeződik el akkor lejjebb veszem a lángot hogy ne égjen meg, és utána úgy ellenőrzöm amíg kész nem lesz hogy kikanalazok belőle egy tányérra egy cseppet mindig és ujjal leellenőrzőm, ha nyúlós akkor jó.
Ha túlfőzöd akkor sem kell kidobni, mert hígítod vízzel és tovább főzöd, jó lesz egyszer csak... sokszor rontottam el, elég könnyű túlfőzni.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2013. márc. 6. 10:34
4/5 anonim válasza:
Nekem az egy csésze cukor+fél citrom leve+ 1 kávéskanál só+ pici víz vált be. De a főzésnél kell nagyon figyelni, ahogy a korábbi válaszolók is írták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!