Töredezett hajra mit ajánlanátok?
De most komolyan! Töredezik. Tisztában is vagy vele, de ennek ellenére vasalod. -.-
A válasz: Egy évig állj le a vasalásával. Közben folyamatosan vágd vissza.
Én függő voltam a hajvasaló miatt...hülyén hangzik,de én minden reggel mikor felkeltem kivasaltam a hajam pedig szinte teljesen egyenes...
észre vettem, h fésülködéskor kb 3-4 centis darabok hullanak mindenfelé.Meguntam egyik nap felébredtem és megfogadtam, h mától nem vasalom . Levágattam a végét,hogy egészséges legyen (ez nagyon fontos mert ami már roncsolt az csak tovább hasad felfelé és sosem lesz jobb)
azóta eltelt kb 3év most az agyon szőkített hajamról is lemondtam és barna vagyok. mindig használok hajmosás után 2 féle gliss kur terméket (hajvégápolók) és sokkal jobb a tapintása is a változás látszik és észre veszem ha nő a hajam nem az van h amit nő az le is törik.
remélem tudtam segíteni valamit :)
Nekem a Gliss Kur nagyon bejött!:)
Csak ajánlani tudom..
Nekem nagyon töredezett volt(!) a hajam..én is rengeteget vasaltam(mert alapból göndör)..levágattam a végéből a töredezéseket és nagyon rövid lett a hajam..:(
Aztán elkezdtem használni a Schwarzkopf Gliss Kur Total Repair 19 Regeneráló sampont és a fodrászom javaslatára a fodrászati kellékesnél kapható tejbalzsamot (kókuszos illatú, csak fodrászcikk boltban kapható, én kerestem a DM-be is és hülyének néztek)...és emellett még vizes hajra fújtam Schwarzkopf Gliss Kur Total Repair 19 Express hajregeneráló balzsamot...majd amikor megszáradt fújtam rá szintén Schwarzkopf hővédő sprayt-t és azóta is vasalom a hajamat ,de nem töredezik annyira..(valamilyen szinten töredezik,de előtte havonta vágattam a hajamat, most ráérek 3-4 havonta vágatni)..
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!