Hogyan vehetném rá? /gyors választ légyszii/
Mondd meg neki, hogy te jot akarsz neki. Ha megsertodik is, mondd, hogy te szereted ot, es csak segiteni akarsz neki.
Mindennap furdeni, hajat mosni par naponta (attol fugg milyen a haja...)es nem kell a legdragabb tusfurdot, sampont hasznalni, eleg a legolcsobb is! A lenyeg a rendszeresseg, az, hogy mindennap furodjon az olcso szappannal. Dezodort is hasznaljon minden reggel. Aztan a ruhait rendesen mossak ki otthon, ha geppel mosnak akkor inditsa el o akar a gepet, nem nehez, ne legyen sokaig ugyanabban a ruhaban, dobja a szennyesbe, vegyen fel tiszta ruhat.
Ugyes vagy hogy szoltal neki, te ne erezd magadat rosszul emiatt, te csak segiteni akarsz neki.
igen a higénia a lap
az a baj,hogy mondtam neki, hogy többen kibeszélik ezért, és erre ő csak annyit mondott,hogy aki azt mondja, hogy büdös az hülye p*csa...most erre mit mondjak? tehát akkor én is az vagyok a szemében, egyébként a padtársam és sokszoer máe elviselhetetlen...
demert nem szokott fürdeni v mi?:D
vegyél neki ajándékba tusfürdötxD
ha nem veszi, akkor nem tudom ...
amúgy ülj el mellőle ha zavar:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!