Tényleg fáj a kozmetikusnál az arctisztítás?
Figyelt kérdés
Nekem szép,sima az arcom,csak az orromnál meg egy picit az arcomnál vannak mitesszerek,de pettanás nincsen,max.1.Szalagavató előtt állok,és szsretném,ha nagyon szép lenne az arcom.DE azt hallottam,h a kozmetikusnál a tisztítás fáj.Ez igaz?2009. szept. 12. 15:23
1/4 anonim válasza:
Az elején nagyon jó érzés amikor kenegeti vagy 200 krémmel, de amikor nyomkodja a pattanásokat meg a mitesszereket na az fáj... de ha neked nincs annyi akkor nem vészes, hamar túl vagy rajta nekem elég sok van mindig amikor megyek és sokáig csinálja és az már eléggé fáj!!! De túl lehet élni!!! :)
3/4 anonim válasza:
Főleg az fáj, amikor a mitesszereket nyomkodja ki, mert az mélyen van, nem úgy, mint a pattanás. Amikor az orromnál nyomkodta, azt hittem, hogy eltöri. :D
Meg nekem az volt kellemetlen, amikor egy kis tűvel szúrkálta, hogy "kijáratokat" csináljon. De előtte a gőzölés sem kellemes, eléggé égeti az arcot, és akkor nagyon meleged van. Szóval egyáltalán nem kellemes, de ki lehet bírni, és szebb lesz a bőröd is. :)Főleg, ha Neked nincs is olyan sok, nekem elég sok volt.
4/4 anonim válasza:
a halántéknál és a szájnál fáj a legjobban. én vagy 2 napig nem megyek sehova sem kozmetikus után, tiszta vöröspötty a fejem olyankor.szóval pénteken ajánlatos, mert akkor otthon tudsz maradni még 2 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!