Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen krém jó szülés után...

Milyen krém jó szülés után hasfeszesítésre, illetve zsírégetésre?

Figyelt kérdés
esetleg máshova is-comb,fenék,kar,még szoptatok

2013. márc. 2. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:
A paprikakivonatos esetleg borostyán is jó.
2013. márc. 3. 06:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Haha, egy cipőben járunk. Tavaly előtt kisfiam született, akkor kentem magam, tornáztam, mire tök szépen lefogytam, kiderült, hogy ikreket várok. Most már 3 hónaposak a csajok, és én is hasonlón gondolkodom. Pont most találtam meg a krémet, amit tavaly félbe is hagytam. Dr. Kelen Fitness slim gél, karcsúsító. Szóval ezt használtam tavaly, torna előtt is bekentem magam vele. Kicsit furcsa szaga van, de nem olyan büdös.
2013. márc. 3. 08:49
 3/3 anonim ***** válasza:
vagy esetleg nekem bevallt a babaolaj -nekem is ugy ajanlottak, h jo a csikokra,ruggalmas lessz tole a bor.en babaolajat hasznalok ,abbol pedig az avonnosat
2013. márc. 3. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!