Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan készíthetnék ilyen...

Hogyan készíthetnék ilyen haját hajcsavaró, hajsütő, hajvasaló és fonás nélkül?

Figyelt kérdés

[link]

Szeretnék ilyen hullámos hajat anélkül, hogy károsítanám.

Tudom, hogy a csavaró és a fonás nem károsítja de azokkal nekem nem ilyen lesz.

2013. márc. 2. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Leginkább sehogy. Egyrészt kizártál kb minden lehetőséget, mellé ez hajsütővassal készült. Minden elkészítéssel másfajta hullámokat kap az ember a hajába, ehhez még leginkább a hajcsavaró hasonlít, csak nem mindegy hogy tekered fel, vizesen vagy szárazon és milyen a csavarók mérete.
2013. márc. 2. 13:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Te hülye vagy.

A hajformázáshoz kell valamilyen segédeszköz, ha nem ilyen A hajsütő a legegyszerűbb és attól lesz csak ilyen.

3 éve sütöm a hajam 2-3 naponta. semmi baja.

2013. márc. 2. 14:10
 3/7 anonim ***** válasza:
sorry de sehogy... :/
2013. márc. 2. 14:47
 4/7 anonim válasza:
Lehet kapni habszivacsot, amit vizes hajra felcsavarsz, és éjszaka azzal alszol. Tök jó eredményt kapsz. Hajhabot ne felejts el használni!
2013. márc. 2. 16:47
 5/7 anonim ***** válasza:

A hajcsavaróktól gubancosan kusza lesz a haj, nem ilyen tincses, loknis. Sztem inkább lesz igénytelen, mint szép.

A fonással nem tudom mi bajod van, nem vizesen, hanem "szárazon" kell csinálni, vagyis a száraz hajra kevés vizet és hajlakkot spriccelsz és úgy fonod be.

A hajsütőknél a vas szélességétől függ mekkorák lesznek a loknik, hajtíputól függően választhatsz bevonatosat, és bevonat nélküli hajsütőket,(de a bevonatosak nem érnek ám többet az anélkülieknél, csak jobban hangzanak), a legegyszerűbb hajsütő képes a legtöbbre.

A hajvasalót hullámosítás szempontjából felejtsd el, mert szanaszét és feltöri a hajszálakat, igazi roncsoló hatással van a hajszerkezetre, főleg ha egy tincsen többször próbálod végighúzni. (de enélkül is)

2013. márc. 2. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:
4es: én szivacsot használok, a végeredmény nem ilyen.
2013. márc. 2. 19:49
 7/7 anonim válasza:

Hajpánttal meg lehet csinálni :))

Méghozzá így:

1. Tegyél egy kör alakú gumis hajpántot a fejedre, egyszerűen csak húzd rá.

2. Fogj meg egy vékony tincset és tekerd át egyszer a hajpánton.

3. A tincs végéhez, amit nem tekertél fel vegyél hozzá még egy tincset és azt is tekerd át egyszer.

4. Végül ugyanezeket a lépéseket csináld, ameddig el nem fogy a hajad. :)

Lehet benne aludni, de valószínüleg kicsúszna a hajpánt, úgyhogy inkább egyszerűen hagy a hajadba 2-3 órán keresztül.

2013. márc. 12. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!