Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Extrán zsíros hajra valami...

Extrán zsíros hajra valami megoldás? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben elkezdett borzalmasan zsírosodni a hajam. Régen egy héten 1-2x kellett megmosni ma már MINDEN NAP.Kiprobáltam már a Bánfi sampont és hajszeszt-Bojtorjánt-Schaumát-Avonos sampont, szedtem Revalid tablettát(azóta mondjuk nem hullik) de semmi!!! Ráadásul hogy minden nap mosom már borzalmasan töredezett,szálkás. Mit tegyek??????
2013. márc. 1. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne mosd minden nap! Valami gyógynövényes samponnal (pl. csalánossal) próbálkozz, utána pedig ecetes vagy citromleves vízzel öblítsd le!
2013. márc. 1. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a kénes sampont, nekem segített :)
2013. márc. 1. 17:19
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

A minden napos mosást hagyd abba, mert addig semmi nem is fog használni. A víz, sampon kiszárítja a fejbőrt, amiért az extra zsírt fog termelni hogy helyreállítsa.

Használj kénes sampont, herba vita hajszeszt. És csak heti 2szer moss hajat maximum.

A töredezett hajvégeket le kell vágni, aztán balzsam, kókuszolaj minden mosásnál mehet rá, fejbőrre ne kerüljön.

2013. márc. 1. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Ajanlom figyelmedbe a Szaraz-sampont! Nagyon-nagyon jol hat! Szebbe is teszi, mintha mindig megmosnad vizzel.
2013. márc. 1. 17:25
 5/7 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=trc3eyKVvbU

Ilyen problémával látogattam el magán bőrdokihoz. Ő maga is csak azt tudta mondani, amit a videóban a nő. Ha genetikailag ilyen a hajad, akkor lósz@rt is kenhetsz rá, akkor is olyan lesz. Nem igaz, hogy a ritkább hajmosástól kevésbé fog zsírosodni, ezt saját bőrömön tapasztaltam, és 2 szakember - ismételtem - szakember támasztotta ezt alá. Ez ugyanolyan, hogy ha pl az arcbőröd is zsíros, akkor annak a faggyútermelését sem próbálod csökkenteni azzal, hogy nem mosol arcot 2 hétig :) tehát: próbáld kitalálni miért zsíros. Kamaszkorban vagy fiatal felnőtt korban ez a hormonok miatt kifejezetten jellemző. Ha még a genetikád is ilyen, akkor nincs megoldás.

Az én bőrdokim azt mondta, ki lehet próbálni az Eucerin új samponját, de ő is csak azt tudta mondani, amit fentebb már leírtam, ha ilyen a genetikád, akkor nincs csodaszer.

Btw: a száraz sampon egy olyan dolog, hogy ki lehet próbálni, hátha neked beválik, én konkrétan gyűlölöm, de lehet csak azért mert rosszat választottam (Balea trend it up).

[link]

2013. márc. 1. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Esetleg nézesd meg a ahormonjaidat nekem pajzsmirigy gond miatt van ugyanez, én a beletörődést választottam sajnos semmitől nem javul a helyzet, max szárazsamponnal kihúzom 2 napig.
2013. márc. 2. 00:01
 7/7 Szafica ***** válasza:
Próbáld ki a Beauty Kiss sampont, Spar-ban lehet kapni, és kevesebbszer moss hajat.
2013. márc. 2. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!