Extrán zsíros hajra valami megoldás? (többi lent)
A minden napos mosást hagyd abba, mert addig semmi nem is fog használni. A víz, sampon kiszárítja a fejbőrt, amiért az extra zsírt fog termelni hogy helyreállítsa.
Használj kénes sampont, herba vita hajszeszt. És csak heti 2szer moss hajat maximum.
A töredezett hajvégeket le kell vágni, aztán balzsam, kókuszolaj minden mosásnál mehet rá, fejbőrre ne kerüljön.
http://www.youtube.com/watch?v=trc3eyKVvbU
Ilyen problémával látogattam el magán bőrdokihoz. Ő maga is csak azt tudta mondani, amit a videóban a nő. Ha genetikailag ilyen a hajad, akkor lósz@rt is kenhetsz rá, akkor is olyan lesz. Nem igaz, hogy a ritkább hajmosástól kevésbé fog zsírosodni, ezt saját bőrömön tapasztaltam, és 2 szakember - ismételtem - szakember támasztotta ezt alá. Ez ugyanolyan, hogy ha pl az arcbőröd is zsíros, akkor annak a faggyútermelését sem próbálod csökkenteni azzal, hogy nem mosol arcot 2 hétig :) tehát: próbáld kitalálni miért zsíros. Kamaszkorban vagy fiatal felnőtt korban ez a hormonok miatt kifejezetten jellemző. Ha még a genetikád is ilyen, akkor nincs megoldás.
Az én bőrdokim azt mondta, ki lehet próbálni az Eucerin új samponját, de ő is csak azt tudta mondani, amit fentebb már leírtam, ha ilyen a genetikád, akkor nincs csodaszer.
Btw: a száraz sampon egy olyan dolog, hogy ki lehet próbálni, hátha neked beválik, én konkrétan gyűlölöm, de lehet csak azért mert rosszat választottam (Balea trend it up).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!