Loreal efasor vagy oxy reload?
Olvastam itt hasonló kérdéseket, de nem kaptam igazán választ, ezért teszem fel én is a kérdést!
Fekete a hajam már 4-5 éve. Eredetileg közép szőke (kicsit hamvas -barnás) De már a lenövéseim is sötétebbek, tehát jól befogja a fekete :) Vékony szálú és kevés is. Most szeretnék nagyot változtatni, szép hamvas szőkére. Menni fog? Mivel kezdjem? Legutoljára már 2-3 alkalommal ében fekete, majd sötét barna voltam, tehát csak a végén látszik konkrétan a fekete, amit szerintem ki is tud vágni a fodrász. Mellesleg melyik színnel tűnik dúsabbnak a haj, szőke vagy sötétebb barna? Mivel szőkítsek? Mit ajánlotok?
Talán az Oxy Reload kíméletesebb, a L'oreal nem igazán jó. Ezek használatával kissé vöröses hajszín szokott kialakulni. Ezek után kéne még szőkíteni szőkítőpor+oxival, és festeni. Szerintem ez egy vékony szálú hajnak igencsak nagy kínzás lesz, sok le fog törni a végéből.
Dúsabbnak a sötét haj tűnik mindig.
bisztos, hogy menni fog, nekem is azt mondták, hogy sohasem fogom eltüntetni a feketét a hajamból, most mégis szőke vagyok.
én fodrászhoz mentem, aki szerintem a loreált használta, hogy kivilágositsam barnás vörösesre, kétszer-háromszor voltam nála. aztán megcsináltam magamnak hajfestékkel és szőkitőprral a szőkét. :) viszont óvatosan bánj a szőkitőporral, nekem száraz hajam van, és nagyon sok letört belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!