Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mien frizurat ajanltook 14...

Mien frizurat ajanltook 14 eves fiunak (de valami menot)?

Figyelt kérdés
Kepeket is kere

2013. febr. 28. 14:05
 1/7 anonim válasza:
47%
Imádom ha egy pasinak olyan a haja, hogy a két oldalt levan nyirva egészen rövidre és felűl pedig nagyabbra van hagyva amit fel tud zselézni! bolondulok az ilyen pasikért..
2013. febr. 28. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
csak kiröhögnének ha olyan lenni mint amit az első irt:D
2013. febr. 28. 16:33
 3/7 anonim válasza:
Az ELSŐ VAGYOK.. Kedves második szeretném megkérdezni hogy miért röhögnék ki? Pl: Cristiano Ronaldo-nak is ilyen haja van és a leghelyesebb osztálytársaimnak is ilyen hajuk van.. ja és gondolom kedves második neked biztos király hajad lehet-röhög a vakbelemxD
2013. febr. 28. 16:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Koszi valaszt :) mostis olyan a hajam csak oldalt most megnott

igy nez ki most kb.

[link]

2013. febr. 28. 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:
ebben a korban úgy látszik az a menő ha mindenkinek ugyanolyan ecsetfeje van. értelem is meglátszik: "mien". lol.
2013. febr. 28. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:
1. ha azt akarod, hogy ecsetfejű nyomi legyen, mondj még ilyen baromságokat. Én nem menőt ajánlok, hanem olyat, ami a helyformádhoz illik, mert ha kisebb, és kereked arcod van, és menőn megnöveszted a hajad, úgy nézel ki mint egy törpe. Vizsgáld meg a fejformádat, és döntsd el te, vagy kérdezd meg a fodrászodat, szerinte milyen haj állna jól, és olyat válassz inkább. Meg persze, hogy milyen a stílusod.
2013. márc. 13. 16:59
 7/7 anonim ***** válasza:

előző vagyok. fejformádhoz *

írni se tudok

2013. márc. 13. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!