Ha 10 ezret viszek fodrászhoz, hogy levágja és bemelírozza a hajam, akkor elég lesz? A hajvágást 5 ezerért szokta megcsinálni.
Egy hosszú hajra az otthoni hajfestés is több ezerbe kerülhet - festéke válogatja. Ráadásul melírt nagyon kevesen tudnak a saját hajukba rakni úgy, hogy az tényleg szép legyen. Szerintem hátul nem is lehet...:)Szóval van, amiért érdemes szakemberhez fordulni.
Kérdező: ha kétségeid vannak, az elején tisztázd a fodrásszal, mennyiért csinálja meg és ne érhet meglepetés a fizetéskor.
Hát ha csak a vágás 5 ezer, gondolom hosszú hajad lehet (vagy pofátlanul drága a fodrászod :D), ha még a színt se tudod, akkor gondolom a festéket se viszed... én nem vagyok benne biztos, hogy 10ezerben benne lesz az egész. :S
De ha régóta oda jársz, nem hiszem, hogy kiakad, ha pl. másnapig lógsz neki 2ezerrel. Legalábbis nekem volt anno olyan, hogy mentem időpontot kérni, pénz ugye nem volt nálam, de épp volt egy üres időpont, és mondta, hogy majd másnap beviszem, vagy úgyis jön pár nap múlva anyum. :)
A legegyszerűbb meg, ha előtte megkérdezed, akkor tuti nincs pofáraesés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!