Szerintetek elfogadhatóan nézek ki? 10-bol hány pontot kapnák?
Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 17:35
11/20 anonim válasza:
jaj ez komoly? 12 évesen ne ezzel foglalkozz már h h nézel ki.. és am csúnya vagy nem lesz csajod soha ha vörös a hajad és szeplős vagy...
12/20 A kérdező kommentje:
amugy nem voros :D
2013. febr. 27. 18:22
13/20 A kérdező kommentje:
éd ha a szeploimet eltuntetném alexandria vagy milyen nevu lézerral akkor még mit kéne tennem hogy szebb legyek?
2013. febr. 27. 18:33
14/20 A kérdező kommentje:
hajat is tudok festetni de sztem a szoke nem rossz ha 18 leszek meg a szuleim megengedik hogy lézereztessem a szeploimet akk még hol a hiba?Csak nyugodtan mondjátok el
2013. febr. 27. 18:34
15/20 anonim válasza:
figyi ne csinálj magaddal semmit....ha nagy leszel, jó képű pasi leszel...most lehet hogy nem vagy az a gyönyörű fajta, de még fejlődsz nagyon sokat! én sem voltam az a kis édes gyerek, de már többen mondják, hogy milyen szép, csinos, gyönyörű vagyok... 17/L
17/20 anonim válasza:
0/10 retek csúnya vagy...kis magtalan azt ilyenekkel foglalkozik xD
18/20 anonim válasza:
Megőrültél? Eltüntetni? Imádom a szeplős pasikat és elég sok barátnőm is így van ezzel. De bárhogy is nézel ki, ha a lányok nem látják benned a magabiztosságot, akkor semmit nem ér. Erre koncentrálj inkább, csak vigyázz, hogy át ne ess a ló másik oldalára.
19/20 anonim válasza:
Ijesztően.. már bocs.
Mint egy halacska :D majd serdülsz és talán az évek segítenek
20/20 anonim válasza:
Szia. egyáltalán nem vészes.sőt! várd ki a serdülőkort ,és akkor dől el minden. még olyan 'babás' arcod van. de a szemeid nagyon szépek , és a szeplőkkel ne törődj , nem éri meg leégetni őket. van aki szeretné hogy ilyen szelői legyenek. meg bármi lehet belőled ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!