Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A tusfürdők között van olyan...

A tusfürdők között van olyan aminek az illata sokáig megmarad a bőrön?

Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 11:33
 1/10 anonim ***** válasza:

nivea,dove én ettől a kettőnél tapasztaltam hogy fürdés után is illatozok tőlük.

De pl balea,isana és olcsóbb társai hiába jó illatúak már fürdéskor alig érzem a bőrömön.

2013. febr. 27. 11:36
 2/10 anonim ***** válasza:
FA tusfürdőt használok, de erre még nem figyeltem, az nem túl magas árkategóriás. Másnak véleménye erről?
2013. febr. 27. 11:41
 3/10 anonim ***** válasza:

Fa is jó,hiába középkategóriás árba nagyon jól habzik és nem szárítja a bőrt illata is megmarad valamennyire:)

Fa sensual & oil a kedvenc belőle,az nagyon jól hidratál és isteni illata van.

2013. febr. 27. 11:42
 4/10 A kérdező kommentje:
A Dove és Nivea tusfürdők közül melyik az amelyiknek az illata sokáig megmarad,vagy akármelyik jó csak ilyen márkájú legyen?
2013. febr. 27. 11:46
 5/10 anonim ***** válasza:
a fa se rossz de én a babát szeretem a legjobban puha lesz a bőr tőle és az illata is jó én a mandarinosat használom de a sima illatú is nagyon jó.
2013. febr. 27. 11:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Fa Hibiskus & Cranberry

[link]

Nem tudom, kapható-e még, én kb 2 éve vettem. Nagyon szerettem az illatát, fürdés után az egész szobában érezni lehetett, a bőrömön még másnap is.

Hosszan tartó illata van még a sárgabarackos Nivea-nak is.

2013. febr. 27. 14:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Nivea Harmony time - én azt használok:)
2013. febr. 27. 15:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Palmolive.
2013. febr. 27. 18:38
 9/10 Szabinika válasza:
Csak erősíteném az elöttem hozzászólokaz,én mondjuk a Dove-t használok,és az tényleg lehet érezni az illatát,meg most probáltam ki a Cien-t (Lidlis) az is tetszik!:)
2013. márc. 14. 14:52
 10/10 Szabinika válasza:

Csak erősíteném az elöttem hozzászólokat,én mondjuk a Dove-t használok,(szeretem!)

és az tényleg lehet érezni az illatát,meg most probáltam ki a Cien-t (Lidlis) az is tetszik!:)

2013. márc. 14. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!