Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek milyen fazon...

Szerintetek milyen fazon "kellene" a hajamnak?

Figyelt kérdés

Már egy ideje nem voltam fodrásznál, mert mindig elrontották a hajam. Mindig megritkították a végét, vagy megtépték... Szóval most így egybe van nőve. Meg olyan problémám is lenne, hogy régen frufrum volt, meguntam és megnövesztettem és azóta bubiban hordom, de már kezdem ezt is unni, ha meg simán kiengedem a hajam akkor puffancs fejem van, meg ugye lapos hatású lesz, és nálam nem nagyon segít a hajlakk, ráadásul tupírozni nem tudok, pedig az lenne jó.

Szóval itt egy kép, ahogy most néz ki (hátulról): [link]

2013. febr. 25. 11:36
 1/3 anonim ***** válasza:
frufru -ban nem lehet tanácsot adni mivel ahhoz látni kellene az arcod de hátulról látni ,hogy tényleg csak úgy van ez szerintem nem szép így én most növesztem és ha ilyen hosszú lesz én olyan fokozatot akarok bele ami nagyon rövid mert könnyű tupírozni és nem lapul a fejedre.
2013. febr. 25. 11:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Tupírozni ilyen hosszú hajat szerintem vétek. Nem lesz tartós és csak kárt teszel a hajadban a sok lakkal.

Nekem januárban még ennél is hosszabb volt, de a fazonja hasonló. Levágattam! :)

Nem rövidre, de kb, fél hosszúra, elöl rövidebb és van néhány tincs frufrum is.

Kb. ilyen lett:

[link]

2013. febr. 25. 12:00
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Én ilyesmi hajat csináltatnék a helyedben!

Ha nem szeretnéd levágatni, akkor elég lenne egy brasil cacau kezelés, hogy szép fényes és egyenes legyen a hajad. Vagy egy szép barna hajszínezővel befesteni a hajad.

Már megcsináltattad a hajad?

2013. máj. 10. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!