Szerintetek milyen fazon "kellene" a hajamnak?
Már egy ideje nem voltam fodrásznál, mert mindig elrontották a hajam. Mindig megritkították a végét, vagy megtépték... Szóval most így egybe van nőve. Meg olyan problémám is lenne, hogy régen frufrum volt, meguntam és megnövesztettem és azóta bubiban hordom, de már kezdem ezt is unni, ha meg simán kiengedem a hajam akkor puffancs fejem van, meg ugye lapos hatású lesz, és nálam nem nagyon segít a hajlakk, ráadásul tupírozni nem tudok, pedig az lenne jó.
Szóval itt egy kép, ahogy most néz ki (hátulról): [link]
Tupírozni ilyen hosszú hajat szerintem vétek. Nem lesz tartós és csak kárt teszel a hajadban a sok lakkal.
Nekem januárban még ennél is hosszabb volt, de a fazonja hasonló. Levágattam! :)
Nem rövidre, de kb, fél hosszúra, elöl rövidebb és van néhány tincs frufrum is.
Kb. ilyen lett:
Én ilyesmi hajat csináltatnék a helyedben!
Ha nem szeretnéd levágatni, akkor elég lenne egy brasil cacau kezelés, hogy szép fényes és egyenes legyen a hajad. Vagy egy szép barna hajszínezővel befesteni a hajad.
Már megcsináltattad a hajad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!