Élénk vörös hajra sötétszőkét kenve milyen eredményt kapok?
Figyelt kérdés
Eddig egészen világos szőke volt a hajam, de meguntam. Viszonylag világos, rezes vörössel festettem be, de így túlságosan élénk színe lett.
Van egy doboz sötétszőke hajfestékem. Ha felkenem erre az élénkvörösre, akkor fog rajta valamennyit tompítani?
Ilyesmi színből kéne
Valami hasonló
Elég rövid a hajam, egy fél adag festék elég lenne rá.
2013. febr. 24. 20:11
1/6 anonim válasza:
Ezt egy próbatinccsel tudod csak kideríteni,de szerintem a 2. képhez hasonló lenne a végeredmény. :)
2/6 anonim válasza:
szerintem ne csinálj vele semmit, iszonyú jó színe van, és nagyon jól áll!!
3/6 anonim válasza:
világosítani nem lehet csak azzal hogy rákened a világosabb festéket, vagy nem fogja befogni, vagy valami ocsmányságot produkál. kicsit szőkíttess rajta, és ha kevésbé élénk akkor fesd be.
4/6 anonim válasza:
Szerintem még várj vele, a vörös úgyis kikopik néhány mosás után.
5/6 A kérdező kommentje:
A képeken nem én vagyok. :)
Azt hiszem, egyelőre melírozni fogom a sötétszőkével, az is tompít rajta, és mégsem ...szom el az egész hajam.
2013. febr. 25. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!