Nem tudjátook hogy itton lehet-e kapni hanz de fuko waxot, és ha igen akkor hol? Fontoos lenne (:
Figyelt kérdés
wax magyarország fontos2013. febr. 23. 15:43
1/6 anonim válasza:
Sehol.Én ebay-en vettem de nem valami jó. Vettem egy American Crew Fiber-t sokkal jobb.Ugyanilyen árban van. (3500)
2/6 anonim válasza:
hol vettél American Crew Fiber-t?:)
3/6 anonim válasza:
Ebay.com
Ha érdekel tudok rendelni 4500 Ft 85g. Én is most fogok mert fogyóba van.50g 3700 Ft
4/6 anonim válasza:
Találtam egy olcsóbbat 4100 Ft 85g. De én november közepén vettem és most fog elfogyni.Majdnem minden nap használtam.
5/6 anonim válasza:
A hans de fuko hivatalos oldalán lehet rendelni.
6/6 anonim válasza:
menstyling.cz
Innen kiszállítják magyarországra, az oldal is elérhető magyar nyelven, és a pénz nemet is át lehet váltani Koronából Forintba. A terméket egyébként Csehországból Szállítják/Postázzák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!