Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vannak akik otthon szedik/csin...

Vannak akik otthon szedik/csinálják meg a szemöldöküket?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy pontosan hogy szeditek ki:

- milyen formájúra? sablont használtok hozzá, vagy már megvan az íve?

- Hol szedtek belőle: alul, elöl(a két szemöldök közt), hátul, felül?

- megszoktátok nyírni a végét/tetjét? ha igen, mivel, melyik részen?

- illetve festitek-e valamilyen színűre? ha igen milyenre és emellett milyen színű a hajatok?

Légyszi értelmes válaszokat!

Előre is köszönöm!

2013. febr. 22. 22:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

kozmetikus szedte ki először,most,hogy meg van a formája magamnak szedem alul és középen(sajnos hajlamos összenőni). nem szoktam nyírni.

szemöldökceruzával szoktam megcsinálni. nagyon sötét barna hajam van és ehhez igazítom a szemöldököm színét is.

2013. febr. 22. 23:01
 2/11 anonim ***** válasza:

Én simán csipesszel kiszedem, kb. látom mit kell, alul és az orrom felé néhány sötétebb szokott nőni, felül és kifelé vékonyak, plusz fent néhány. Kis kefével megfésülöm és levágom a leginkább fent kilógókat.

Festenem nem kell, sötét.

Kozmetikusnál sose csináltattam, valahogy nem éreztem késztetést, hogy fizessek neki ezért, meg a szobatársamnak lekopasztották kb. az egészet és egy csomó pénzt elkértek.

2013. febr. 22. 23:17
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha új formát akarok, akkor hagyom nőni egy ideig. Alaposan megméricskélem, bejelölgetem, hogy szimmetrikus legyen, aztán megrajzolom nagyjából. Kiszedem ami nem oda való, ahol kell nyírok a hosszú szálakból.

Mivel nem szimmetrikus alapból a szemöldököm, ezért elég nehéz megcsinálnom, hogy jól nézzen ki. Hiába szedem szimmetrikusra, a szálak másfelé nőnek a kettőn, szóval kicsit máshogy kell nyírnom. De a végeredmény nem rossz.

2013. febr. 22. 23:44
 4/11 anonim ***** válasza:

-kb. 7 hónaponta megyek kozmetikushoz, hogy a szép formát adja meg, de amugy magamnak szedem

-hát én onnan szedem, ahova fölöslegesen nő. Általában lulről és közötte...

-igen, kisollóval, mivel nekem elég furcs formájú, így a belső részét muszáj

-soha nem volt még festve. szerintem fölösleges

17L

2013. febr. 23. 08:45
 5/11 anonim ***** válasza:
A formáján nem nagyon szoktam változtatni, a természetesnél maradok. Alul szedem ki azokat a szálakat, amik az íve alatt vannak, meg nagyon kicsit szoktam vékonyítani alulról, de csak pár szállal. Felül nem szedem, néha 1-2 kósza szálat húzok ki. Középen csak azok a vékony kis szálak vannak, azokat is ki szoktam szedni. Meg szoktam nyírni, szempillaspirál kefével felfésülöm, és a végeit levágom. Nem pont az ívénél, hanem fölötte, kb. félúton az ív és a szemöldök vége közt. Sima ollóval szoktam. Nem festem. Már sokan mondták, hogy szép a szemöldököm, úgyhogy annyira rosszul nem csinálhatom. :)
2013. febr. 23. 10:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Én otthon szedem, sablon nélkül, alul és középen, nem festem, mert teljesen illik a hajam színéhez.
2013. febr. 23. 11:30
 7/11 anonim ***** válasza:

-Amilyennek a természet adta, a természetellenes formák annyira gagyin tudnak kinézni.

-Alul, felül szedem ki az ívből kilógó szálakat. Középen soha, egyszer véletlen ott is kiszedtem, hát szörnyű volt, teljesen más lett tőle az arcom. A felálló szálakat egy kis hajlakkal szoktam lelapítani, így nem áll fel középen.

-Nem, mert a hajam is csak pár árnyalattal más mint a természetes színe lenne, szóval megy hozzá a szemöldököm.

2013. febr. 23. 11:39
 8/11 anonim ***** válasza:
-Ja és nyírni sem szoktam.
2013. febr. 23. 11:39
 9/11 anonim ***** válasza:

én nyirni nem szoktam

kiszedem alulról, meg középről a pár nem oda illő szőrszálat. ennyi

2013. febr. 23. 16:14
 10/11 anonim válasza:

Nekem először barátnőm szedte ki és azóta magam csinálom itthon. Nem használok sablont, kitépkedem ami nem oda illik, alul, felül, oldalt ahol kell, meg persze a két szemöldök közt. Szögletes formájúra szedem, vagy hogy nevezik az ilyet. Nem festem, mert illik a barna hajamhoz, és csak rajzolom minden nap h szép alakja legyen.

ilyesmi: [link]

2013. márc. 13. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!