Vannak akik otthon szedik/csinálják meg a szemöldöküket?
Az érdekelne, hogy pontosan hogy szeditek ki:
- milyen formájúra? sablont használtok hozzá, vagy már megvan az íve?
- Hol szedtek belőle: alul, elöl(a két szemöldök közt), hátul, felül?
- megszoktátok nyírni a végét/tetjét? ha igen, mivel, melyik részen?
- illetve festitek-e valamilyen színűre? ha igen milyenre és emellett milyen színű a hajatok?
Légyszi értelmes válaszokat!
Előre is köszönöm!
kozmetikus szedte ki először,most,hogy meg van a formája magamnak szedem alul és középen(sajnos hajlamos összenőni). nem szoktam nyírni.
szemöldökceruzával szoktam megcsinálni. nagyon sötét barna hajam van és ehhez igazítom a szemöldököm színét is.
Én simán csipesszel kiszedem, kb. látom mit kell, alul és az orrom felé néhány sötétebb szokott nőni, felül és kifelé vékonyak, plusz fent néhány. Kis kefével megfésülöm és levágom a leginkább fent kilógókat.
Festenem nem kell, sötét.
Kozmetikusnál sose csináltattam, valahogy nem éreztem késztetést, hogy fizessek neki ezért, meg a szobatársamnak lekopasztották kb. az egészet és egy csomó pénzt elkértek.
Ha új formát akarok, akkor hagyom nőni egy ideig. Alaposan megméricskélem, bejelölgetem, hogy szimmetrikus legyen, aztán megrajzolom nagyjából. Kiszedem ami nem oda való, ahol kell nyírok a hosszú szálakból.
Mivel nem szimmetrikus alapból a szemöldököm, ezért elég nehéz megcsinálnom, hogy jól nézzen ki. Hiába szedem szimmetrikusra, a szálak másfelé nőnek a kettőn, szóval kicsit máshogy kell nyírnom. De a végeredmény nem rossz.
-kb. 7 hónaponta megyek kozmetikushoz, hogy a szép formát adja meg, de amugy magamnak szedem
-hát én onnan szedem, ahova fölöslegesen nő. Általában lulről és közötte...
-igen, kisollóval, mivel nekem elég furcs formájú, így a belső részét muszáj
-soha nem volt még festve. szerintem fölösleges
17L
-Amilyennek a természet adta, a természetellenes formák annyira gagyin tudnak kinézni.
-Alul, felül szedem ki az ívből kilógó szálakat. Középen soha, egyszer véletlen ott is kiszedtem, hát szörnyű volt, teljesen más lett tőle az arcom. A felálló szálakat egy kis hajlakkal szoktam lelapítani, így nem áll fel középen.
-Nem, mert a hajam is csak pár árnyalattal más mint a természetes színe lenne, szóval megy hozzá a szemöldököm.
én nyirni nem szoktam
kiszedem alulról, meg középről a pár nem oda illő szőrszálat. ennyi
Nekem először barátnőm szedte ki és azóta magam csinálom itthon. Nem használok sablont, kitépkedem ami nem oda illik, alul, felül, oldalt ahol kell, meg persze a két szemöldök közt. Szögletes formájúra szedem, vagy hogy nevezik az ilyet. Nem festem, mert illik a barna hajamhoz, és csak rajzolom minden nap h szép alakja legyen.
ilyesmi: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!